4 csillag superior minősítést kapott a Prestige Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2016. március 17. 16:55

A tavaly tavasszal megnyílt Vigyázó Ferenc utcai Prestige Hotel Budapest managementje bejelentette, hogy a szálloda immáron hivatalosan is 4 csillag superior besorolású, miután sikerrel szerepelt a Hotelstars Unon minősítési rendszer auditján.

A 85 vintage stílusú szobát kínáló hotel már a nyitást követő időszak alatt is a komoly sikereket ért el – tájékoztatott Gaál Miklós szállodaigazgató. A TripAdvisoron az előkelő 6. helyett szerezte meg, ezzel érdemelve ki a TripAdvisor Traveller's Choice- 2016 díját. A Booking. com és Expedia 9,4-es kiválósági díjal és a 2015-ös év Legígéretesebb Új Szállodája címmel jutalmazta, az Utazó Magazin Az Év Új Szállodája – 2015 címmel ismerte el.

 

A rangos elismerések komoly motivációt jelentettek a korábbi években már jelentős sikereket elkönyvelő, - Géher Zoltán igazgatása alatt működő - Continental Hotel Budapest managementjének is, akik a majd egy év alatt végzett munkájukkal jelentősen hozzájárultak a Prestige Hotel Budapest sikereihez.

 

Mazen Al Ramahi, a szálloda tulajdonosa, - aki az idei évben másodszorra szerepelt a Turizmus Kft. Az 50 legbefolyásosabb személy a turizmusban című kiadványában - 2015. tavaszán nyitotta meg a Hild József által tervezett, Duna közelében fekvő nagypolgári épületben a Prestige Hotel Budapestet. A korábban nyitott Boutique Hotel Budapest**** és az egykori Hungária Fürdő helyén álló Continental Hotel Budapest ****Superior után ez már a harmadik budapesti szállodája a fejlődő cégcsoportnak, amelynek munkáját Géher Zoltán brand igazgató felügyeli.

A szálloda külön büszke arra is, hogy a szállodánk étterme, a Costes Downtown csapata a napokban a világ éttermeinek legrangosabb kiadványában, a Michelin kalauzban, megszerezte Magyarország 5. Michelin csillagát. (x)