A Szállásvadász LEGYEN EGY MOSOLLYAL TÖBB kampánya avagy Jótékony Pihenés a gyerekek javára

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 30. 15:32

A társadalmi szerepvállalás már Magyarországon is egyre népszerűbb. A lehetőségek bővülnek, az önkéntesek száma és az aktivitási kedv is megnőtt az elmúlt években. Az alapítványok zöme nemes célért küzd és a sikereket is mérni lehet már.

Az év vége és a karácsony közeledtével napirendre kerül e kérdés is, de hogyan is döntsünk, hogy választásunk célba érjen és minél többet tudjunk lehetőségeinkhez mérten segíteni?

MIÉRT pont a gyerekek és MIÉRT szükséges minél több mosoly?

Szállásvadász.hu és a Piros Orr Alapítvány Bohócdoktorai a jövő generációját választották, hiszen a beteg gyerekek gyorsabb gyógyulása mindennapi kérdés és probléma. Éppen ezért egy rendkívüli akció keretein belül a pihenni vágyókat szólítjuk meg. 
Játékosság, nevetés és öröm adja a kampány fő motorját és a karácsonyi ajándékozás és a megérdemelt pihenés melletti jótettek is fókuszba kerültek a kampány összeállításánál. A gyógyulás is könnyebben megy, ha nevetés járja át a vizsgálatokkal teli kórházi mindennapokat vagy ha mosolyt csalhatunk az idősebbek arcára.

 

Az évi végi hajrá utáni stressz kipihenése, egy családi ünnep vagy éppen jubileum remek alkalom arra, hogy egy gombnyomással, könnyedén megtalálják a legjobb lehetőségeket és közben a jótett sem marad el. Hiszen az október 1 – november 30. között minden Szállásvadász.hu-n beérkező foglalás után a Hotelstart Kft. 300 Ft-ot fordít a Bohócdoktorok munkájának segítésére. A kampány végére a cél a hét számjegyű támogatási összeg elérése.
A kampány egyben egy nyereményjáték, a foglalók a pihenés és a jótett mellett nyerhetnek is. A szállodai támogatók jóvoltából 2 éjszakás wellness utalványok kerülnek kisorsolásra.

Azt szeretnénk, ha együtt minél több gyermek gyógyulását segíthetnénk és közösen érhetnénk el, hogy LEGYEN EGY MOSOLLYAL TÖBB!

Tudjon meg többet a kampányról! (x)