Étterem Hét Extra a La Perle Noire-ban

Forrás: turizmus.com

 2015. április 08. 17:55

A budapesti La Perle Noire Restaurant & Lounge sorozatban immár harmadszor nyert kategóriájában a DiningCity Étterem Hét rendezvényén.

A La Perle Noire évről évre csatlakozik az Étterem Héthez. Vendégeinek 40 százaléka már korábban is kóstolta az étterem finomságait, új vendégei között pedig az ajándék desszert, a kakaóvajas sajtkrém tárkonyos málnával aratta a legnagyobb sikert a marhaoldalas (Angus marhaoldalas házi barbecue mártással, sült kápiapaprika-pürével, burgonyával és cukkini reliche-sel) és a vadkacsa (vadkacsacomb longan gyümölccsel, párolt káposzta coully-val, kecskesajtos házi gnocchival és kacsatöpörtyűvel) mellett.

Az étterem ezúton is köszöni vendégeinek, hogy visszajelzéseikkel segítették munkáját. Értékeléseikkel hozzájárultak ahhoz, hogy a La Perle Noire étterem sorozatban harmadszor nyerte el az „Étterem Hét legjobb étterme" díjat a budapesti prémiummenü kategóriában.

Akinek még nem volt alkalma megkóstolni a ház kreatív konyhájának finomságait és a győztes menüt, április 13–19. között, az Étterem Hét Extrán még megteheti.  (x)