HRS alkalmazás az Apple Watchon

Forrás: turizmus.com

 2015. május 28. 14:36

Az Apple Watch felhasználói a HRS alkalmazásának számos ismert funkcióját használhatják már okostelefonjukról is.

A rendelkezésre álló funkciókat kifejezetten az új eszközre választották ki és optimalizálták. Például az Apple Watch felhasználói a következő foglalás során rögtön láthatják a legfontosabb információkat a szállodáról. Sőt, az aktív és jövőbeli foglalások listája megtekinthető, miután regisztráltak és bejelentkeztek a MY HRS fiókjukba iPhone-jukon keresztül. A lefoglalt szálloda címe és a térkép az Apple Watchon keresztül is megjelenik. A funkciók elérése rendkívül kényelmes, pár kattintás, és láthatókk a naprakész check-in adatok, vagy a recepció nyitvatartási ideje az új Apple-fejlesztés kijelzőjén keresztül.

 

Mindeközben a mobil foglalás trendje töretlen: ötből egy ember már foglalt szállodai vendégéjszakát  mobil eszközön keresztül.  A HRS mobil szállásfoglalásainak száma majdnem megduplázódott 2014-ben. A cégfeltételezi, hogy legkésőbb 2017-re minden második szobafoglalás okostelefonon, tableten és egyéb mobileszközökön keresztül történik majd.

A HRS mobil ajánlata folyamatosan bővül hasznos szolgáltatásokkal: a 2014 óta elérhető HRS Mobile Special Tariff nagy siker. A mobil árat kizárólag a HRS alkalmazásán keresztül lehet elérni és akár 50 százalékos kedvezményt kínál a last minute vendégéjszakák árából. Azon szállodák száma, amelyek HRS Mobile Special Tariff-árakat ajánlanak, megháromszorozódott 2014 második felében.