Kiválósági tanúsítvány a Residence Hotels-nek

Forrás: turizmus.com

 2016. május 28. 13:13

Több szakmai elismerés után idén az utazók elfogulatlan értékelései alapján megkapta a TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványt a Residence Hotels mindkét szállodája, valamint a balatonföldvári Kukorica Csárdája is.

A Kiválósági Tanúsítvánnyal immár hatodik éve ismerik el azokat a vendéglátóhelyeket, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kapnak az előző év során a TripAdvisor weboldalain. Ezzel világviszonylatban segítik az utazni vágyókat a tökéletes úticél kiválasztásában, hiszen azokat a vendéglátóhelyeket, szállásokat, étkezőhelyeket és városnéző programokat tüntetik ki, amelyek folyamatosan nagyszerű élményeket nyújtanak az ügyfeleiknek.


A Residence Hotels már számos értékes-rangos szakmai díjat is elnyert. Mindkét szálloda megkapta a TripAdvisor oldal által összeállított Travellers' Choice díjat, a Magyar Turizmus Minőségi díjat és bekerültek a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz TOP 10 wellness szállodái közé, illetve a Residence Ózon immár háromszoros Superbrands díjas és az elmúlt évben az Év Szállodájának választották. (x)