Legendák Éjszakája: egyedülálló vacsoraest a Hotel Lycium**** Debrecenben

Forrás: turizmus.com

 2016. március 21. 15:08

A 2016-os év legnagyobb szenzációja a Hotel Lycium****-ban kétségtelenül a Legendák Éjszakája élményvacsora lesz, melynek keretében április 23-án legendás debreceni séfek: Boros László, Fábián András és Fehér Gábor utánozhatatlan finomságait kóstolhatják meg az érdeklődők.

Az eseménynek a Hotel Lycium**** hangulatos Átrium étterme ad otthont. A legendák olyan patinás debreceni éttermek konyháit vezették éveken keresztül, mint a Hungária Étterem, a Szabadság Étterem, az Aranybika Szálloda, a Városháza Étterem, a Csillag, a Lucullus vagy a Pulykakakas.

 

A különleges gasztronómiai élményre vágyók olyan ínyencségeket kóstolhatnak a menüben, mint a füstölt pisztrángpástétom, a tárkonyos bárányraguleves, a mangailcaszűz sajtos gombakalappal és kakukkfüves merlot mártással, vagy a szalonnában sült szarvasgerinc aszalt meggy raguval.

A vacsorát követően a séfek megosztják kulisszatitkaikat is a vendégekkel személyes beszélgetések során.

A Hotel Lycium****-Kölcsey Konferencia Központ rendezvényeinek kiváló gasztronómiai hátterét a négycsillagos szálloda Átrium éttermének konyhája biztosítja, melynek magas színvonalát ezen különleges gasztronómiai események is fémjelzik.

Bővebb információ: www.hotellycium.hu