LIEBHERR szerviz tréning gazdag szakmai programmal

Forrás: turizmus.com

 2016. május 30. 16:27

Idén is megtartotta szokásos LIEBHERR szerviz tréningét az ASSUR Kft., melynek célja a szervizeseinek szakmai továbbképzése. Az egy napos rendezvényt a budaörsi Holiday Innben rendezték a Kávé & Hűtő Profi Kft.-vel közösen.

A délelőtti elméleti részt a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek újdonságaival, a fluortartalmú hűtőközegek kezelésével és a professzionális hűtőkészülékek energiacímkézésével kapcsolatos jogszabályok ismertetésével kezdték, melyet Kisgyörgy Gábor, az ASSUR Kft., a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek kizárólagos magyarországi importőrének termékmenedzsere mutatott be.

 

A kávészünet előtt Horváth-Szász Tamás, a Kávé & Hűtő Profi Kft., marketing managere tartott előadást a LIEBHERR háztartási készülékek újdonságairól. A BluPerformance, a háztartási hűtőkészülékek új generációjának bemutatását - amely szakít az alkotóelemek hagyományos elrendezésével, ezáltal erőteljesebb, halkabb és nagyobb belső térrel rendelkezik – Kisgyörgy Gábor folytatta.

Bemutatásra került a SmartDevice, a BluPerfomance hűtőkészülékek újdonsága, amely az internet csatlakozásnak köszönhetően az alábbi funkciókkal bővül: funkciók távolról történő vezérlése, riasztási és meghibásodási értesítések küldése mobileszközökre, távdiagnosztika. A LIEBHERR DiagnosticTool, az új számítógépes diagnosztikai eszköz pedig a szervizesek munkáját teszi könnyebbé. Az ebéd elfogyasztása után szervizeseink megismerkedhettek a BluPerformance készülékek felépítésével egy hibakereséses gyakorlat keretein belül. A tartalmas napot oklevelek átadásával zárták.