„Marketing Gyémánt” védjegyet kapott az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő

Forrás: turizmus.com

 2015. november 18. 21:44

2015. november 12-én, az MMSZ 26. Országos Marketing Konferencián megrendezett díjátadó ünnepségén vehette át a megtisztelő szakmai elismerést, a „Marketing Gyémánt” díjat az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő, márkaépítés kategóriában.

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett első Országos KKV Marketing Díj pályázaton, tizenegy kategóriában lehetett nevezni, a 2014. január és 2015. szeptember között megvalósított aktivitásokkal. A szakemberekből álló zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát értékelte. A marketing védjegy célja, hogy felhívja a figyelmet a KKV-k fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére.

Az első évben 62 nevezés érkezett a kiírásra, 38 cég által. A 11 kategóriából a márkaépítés volt a legnépszerűbb, melyre összesen 18 nevezés érkezett. Az ismert szakemberekből álló zsűri az Aquaworld Resort Budapest névváltoztatásával kapcsolatos marketing tevékenységet kiválónak értékelte, így egyike lett a kategória díjazottjainak.