Megújult a Cityrama weboldala

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 09. 17:11

Senki ne lepődjön meg, ha a www.cityrama.hu cím alatt nem a régi látvány fogadja. Szeptember 1-jétől új dizájnt és kibővített, de letisztultabb tartalmat kapott a honlap, melynek köszönhetően felhasználóbarát és rendkívül informatív oldal várja a böngészőket.

Az oldalon a Cityrama teljes termék- és szolgáltatáspalettája elérhető, áttekinthetően, típus és időtartam szerint csoportosítva magyar mellett angol, német olasz, spanyol és francia nyelven.

A legnagyobb hangsúlyt persze a különböző városnéző programok és privát túrák kapták. Minden program fotókkal illusztrált, és kedvcsinálóként elolvashatók mellettük az adott túráról írt Tripadvisor review-k is. Újdonság a részletes és jól tagolt bemutatás, valamint annak a kiemelése, hogy mit tartalmaz a program és mit nem.

 

A célunk az volt, hogy egy nagyon barátságos és szerethető, egyszersmind praktikus oldal szülessen, amelyen könnyű eligazodni, mindenki gyorsan megtalálja a programok leírását, és minden más, fontos információt.

Annak érdekében, hogy minél tökéletesebb végeredmény szülessen, Olvasóinkat is arra buzdítjuk, juttassák el hozzánk véleményüket, észrevételeiket a marketing@cityrama.hu email címre.