A Peter Cerny Alapítvány munkáját támogatja a BoHotels csapata

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2014. december 22. 19:22

Szállodánk, a Bo18 Hotel***Superior immár rendhagyó módon, harmadik alkalommal szolgált helyszínéül a Peter Cerny Alapítvány közel 100 fős karácsonyi ünnepségének, mely múlt hét szerdán került megrendezésre.

A jótékony célú összefogásnak köszönhetően az Alapítvány munkatársai és családjaik önfeledten ünnepelhettek egy karácsonyi vacsora kíséretében.

„ A koraszülött gyermekek megmentéséért küzdő Peter Cerny Alapítvány munkájának a BoHotels csapata hosszú ideje elkötelezett támogatója. Karácsonyi rendezvényük megszervezése minden évben nagy megtiszteltetés és egy igazán szép feladat. Az évek során a jótékonysági rendezvényhez egyre több partnerünk csatlakozott, melyet ez úton is szeretnék megköszönni.

A 2014 – es karácsonyi ünnepség étel és italkínálatának biztosításában a Bécsi Szelet Vendéglő, a PQS International, a Trófea Grill Étterem Újbuda és a Waldorf Holding sietett segítségünkre, garantálva ezzel egy ismételten kimagasló színvonalú, felejthetetlen estét a résztvevők részére. A BoHotels tulajdonosai a közelgő ünnepek alkalmából egy jelentős anyagi segítséggel is támogatták az alapítvány munkáját.

Szállodánk és partnereink nevében kívánunk az Alapítvány minden kollégájának Békés, boldog Karácsonyt, nélkülözhetetlen munkájukhoz sok sikert és kitartást, melynek a BoHotels tulajdonosai, vezetősége és szállodánk partnerei a jövőben is feltétel nélküli támogatói maradnak." – nyilatkozta Péter Zsuzsanna, a BoHotels Értékesítési Igazgatója, a Bo18 és Bo33 hotelek Igazgatóhelyettese. (X)