Dr. Czeizel Endre teltházas köszöntése a Boscolo Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2015. április 20. 14:21

A Boscolo Budapest New York Művész Páholy ismét egy születésnapi ünnepléssel, egy nagyszabású, tudományos-művészeti programmal készült.

Hazánk egyik legismertebb, legsokoldalúbb gondolkodóját, a művészetek elkötelezett hívét, az orvos-genetikus Dr. Czeizel Endrét köszöntötték 80. születésnapján - barátok, családtagok, tisztelők, munkatársak.

 

A nemzetközileg elismert kutató, orvos-genetikus, aki 34 ezer nőnek segített, hogy egészséges kisbabája legyen. Büszke arra, hogy előadásaival, televíziós műsoraival taníthatott. Mindent tud a művészek genetikájáról, egy igazi polihisztor. Genetikai tanácsadásával, vizsgálataival, elért kutatási eredményeivel számtalan életet segített. Dr. Czeizel Endre áprilisban ünnepli 80. születésnapját - a New York Művész Páholy estjén kollégái, barátai, művészek és családtagjai is köszöntötték őt - a közönség így egy valóban egyszeri, különleges alkalommal betekintést nyerhetett az orvosprofesszor életébe, számtalan, egymáshoz kapcsolódó világába. A család, barátok, művészek, orvos kollégák várták a méltán népszerű orvost, hogy együtt ünnepeljenek születésnapja alkalmából. Jelen volt többek között Prof. Oláh Éva genetikus, Prof. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora, Fári István, a Galenus Kiadó igazgatója, Csákányi Eszter színművész, Bencze Ilona színművész, Barabás Márton festőművész, V. Szabó Noémi festőművész, Fullajtár Andrea színművész, Dr. Balogh László, a MATEHETSZ elnöke, a Tehetséghidak Program szakmai vezetője, Dr. Vogt Gábor szemész, Juhász Ferenc költő és a család tagjai.

Képes beszámolónk az alábbi linken tekinthető meg: http://on.fb.me/1GSg1PH (x)