Hamarosan kezdődik a Mekong régió turisztikai vására

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 21. 15:58

Szeptember 6-8. között rendezik meg a vietnámi Ho Chi Minh-városban a 14. International Travel Expót több mint 300 külföldi kiállító részvételével.

A Mekong régió legjelentősebb turisztikai szakvásárán 300 külföldi szakmai látogatót és 26 újságírót is vendégül látnak majd a szervezők.

A helyi szolgáltatók mellett ausztrál, bhutáni, kambodzsai, indiai, indonéz, japán, koreai, laoszi, maláj, mianmari, Fülöp-szigeteki, szingapúri, dél-afrikai és tajvani turisztikai vállalkozások képviselőivel is találkozhatnak a vásáron az érdeklődők.

[Egy kép a tavalyi rendezvényről

Fotó: ITE HCMC

A kiállítók között ott lesznek 37 vietnámi tartomány és város képviselői is. A vásáron a ki- és beutaztatók egyaránt tárgyalhatnak az üzleti lehetőségekről. A rendezvény helyszíne a Saigon Exhibition & Convention Center, a háromnapos rendezvény első két napja csak a szakmai látogatók számára nyitott, a harmadik napon a nagyközönséget is várják a szervezők.

Több ország nemzeti turisztikai hivatal is képviselteti magát a vásáron, így az India Tourism; a Japan National Tourism Organization; a Korea Tourism Organization; a Malaysia Tourism Promotion Board; a Ministry of Information, Culture and Tourism, Laos; a Ministry of Tourism of Cambodia; a Ministry of Tourism of Republic Indonesia; a Myanmar Tourism; Nagoya City; Penang Global Tourism; Taiwan Tourism Bureau; Tokyo Convention & Visitors Bureau és a Tourism Authority of Thailand.

A rendezvény kiállítói között szerepel a Vietjet légitársaság is, amely 60 darab Airbus A320-as és A321-es típusú repülőgéppel közlekedik 94 útvonalon a régióban. Vietnam valamint Ho Chi Minh-város turisztikai hivatalai üzleti szemináriumokra várják az érdeklődőket. A rendezvényt, amely az egyetlen államilag promotált turisztikai vásár Vietnamban, a Mekong régió mind az öt országának turisztikai hivatala is támogatja.

További információ: http://www.itehcmc.com.

Kapcsolódó cikkek