Idén is az Akváriumé a betonkocka

Forrás: turizmus.com

 2017. február 17. 15:24

Vagyis a Legjobb Nagy Klubnak járó első helyezés, mellyel megvédte tavalyi címét az Akvárium Klub a Budapest Nightlife Awards-on.

Korábban történt

A február 2-án tartott díjátadón házigazdaként ismét elhozta a Legjobb Nagy Klubnak járó elismerést az Akvárium Klub. A rendezvényen a budapesti éjszakai élet és a vendéglátós szakma legjobbjait díjazzák, az első helyezett a képünkön látható „betonkockát” tehet újra plolcára.

A népszerű klub többszörös telt házas estékkel, hazai és világsztárokkal ugrik neki a szezonnak:  ismét óriási lendülettel, hazai és világsztárokkal, valamint zsinórban három teltházas hétvégével startolt el 2017-ben. Járt itt Borgore, aki színültig töltötte a házat, de a Vad Fruttik is történelmet írt, hiszen a duplára is rádupláztak a NagyHall színpadán, mivel nemcsak az Originallal, de a kuriózumnak számító HighTech 2.0 show-jukkal egyaránt kétszer léptek fel a koncertteremben.

Az elkövetkező hetekben, hónapokban sincs megállás: idén eddig már 15 programra kelt el az összes jegy elővételben, kezdve a szezonnyitó Kiscsillag koncerttől a Tycho-n és a Kensingtonon át a Szabó Balázs Bandájáig, valamint a Punnany Massif március végi koncertjéig. Utóbbi két zenekar szintén duplázik, így március 25-én és április 1-jén lesz még lehetőség mindkettejüket elcsípni a Nagy Hallban. Májusban pedig bizonyára sokak szívét megdobogtatja majd a frissen bejelentett új fellépő, Natalie Imbruglia akusztikus estje.

Az évről évre az ország egyik legjobb elektronikus programjaival működő klub 2017-ben is a megszokott színvonalú felhozatallal készült: egy zenetörténeti mérföldkővel nyitották az évet az első és eddig egyetlen budapesti Boiler Roommal, bizonyítva ezzel is, hogy 2017-ben is megkerülhetetlen helyszínként áll a hazai szórakozóhelyek térképén. Februárban fellép Jan Blomqvist (amire már szintén minden jegy elkelt), és megtartják a szezon egyetlen trance partyját is a legendás egyiptomi formációval, az Aly & Filával. Érkezik még Zomboy, Matador, John Digweed és tavasszal visszatér Alle Farben és a Tosca is.


Számos magyar zenekar, mint például a Honeybeast, a The Biebers vagy a Szabó Benedek és a Galaxisok a víz alatt mutatja be legújabb albumát, csakúgy, mint az osztrák HVOB is a Silk turné budapesti állomásán. Itt lesz a Kelemen Kabátban forintos farsangja is, február 24-én, ami a báli szezon legnagyobb beöltözős bulijának ígérkezik. A műfajok sokszínűségéről most sem feledkeztek meg a szervezők, így a metál kedvelői is tombolhatnak majd az Asking Alexandria koncertjére, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a Clutch is az Akvárium Klubba került. Érkezik még a NagyHallba Dánia egyik legszerethetőbb női előadója, Agnes Obel, októberben pedig Fink fog visszatérni hozzánk az A38 Hajó jóvoltából.

Kapcsolódó cikkek

Angel Haze az Akváriumban

2016. január 11.