Musical, bohózat, filmmaraton

Forrás: turizmus.com

 2017. január 26. 15:04

A magyar kultúra napja alkalmából Minősített Közművelődési Intézmény címet kapott a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK).

Az adományozó Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében Hoppál Péter kulturális államtitkár adta át a Minősített Közművelődési Intézmény címet tanúsító oklevelet a magyar kultúra napján tartott díszünnepségen a budapesti Vigadóban.

Érdemes vetni egy pillantást a következő hónapok kínálatára, mi is várja a Siófokra látogatókat a Kálmán Imre Kulturális Központban! A színházi évadban minden héten más társulat vendégszerepel a városban, különböző műfajú darabokat állítva színpadra. Musical, táncszínház, komédia és gyerekeknek szóló darab is szerepel a színlapokon, többek között Marc Camoletti: Hatan pizsamában című bohózata, Presser Gábor Padlás című musicalje vagy az Égben maradt repülők című, Édith Piaf életét bemutató zenés produkció. Mellettük fellép Siófokon a Pécsi Balett társulata és a legkisebbeknek a Bóbita Bábszínház is.

Idén is folytatódik az Együtt a család programsorozat, többgenerációs zenés szórakoztató műsorokkal. Minden hónapban visszatér az örökzöld slágereket felidéző nosztalgia kávéház, a középiskolás fiataloknak szóló, kreativitást és önismeretet fejlesztő Z generáció – Életrevalók sorozat, február 14-én pedig stílszerűen romantikus filmmaraton szerepel a programban.

Kapcsolódó cikkek

Siófoki szezonértékelő

2016. szeptember 13.