Szívesen jönnek hozzánk Közép-és Dél-Angliából

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. december 13. 12:10

Az MT Zrt. londoni külképviselete idén első alkalommal vett részt a Travel Trade Gazette által szervezett roadshown, október 17-én East Midlands-en és október 19-én Brightonban. A roadshow kiemelt témája volt Magyarország és Budapest szabadidős turisztikai kínálatának bemutatása.

A TTG a világ legelső, utazási szakma egészét magában foglaló szakmai magazinjaként a mai napig megőrizte kiemelt szakmai média és oktatási pozícióját a hetente megjelenő nyomtatott és online felületein, tréningjein és egyéb rendezvényein keresztül. A régióból Magyarország egyedül volt jelen. A közép- és dél-angliai utazási irodai ügynökök és értékesítők megnövekedett érdeklődésről számoltak be Magyarország iránt. A roadshow minden résztvevője saját asztalánál mutatta be a fogadóterületet a folyamatosan érkező ügynököknek.

 

Magyarország brit utazási szakmának szóló kommunikációját hirdetések, illetve november 9-től december 20-ig a TTG weboldalán zajló nyereményjáték is segíti: A nyereményjáték során a feltett kérdést helyesen megválaszoló, regisztrált szakmai képviselők között három napos budapesti hétvégét sorsolnak ki. A szállás és a programokat a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, a BudapestUNDERGUIDE, a Baltazár étterem, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., a Budapest Kártya és a Legenda Kft. ajánlotta fel.