Budapest jobb, mint Prága az amerikai sajtó szerint

Forrás: turizmus.com

 2014. november 20. 15:23

A Budget Travel novemberi számában jelent meg egy rövid írás Budapestről. A cikk különböző, kevésbé ismert desztinációkat hasonlít népszerűbb úti célokhoz az alapján, melyik helynek jobb az ár-érték aránya.

Az összefoglalóban megismerhetjük azokat az érveket, miért érdemes Prága helyett inkább Budapestre utazni, valamint az újságíró néhány programjavaslattal is szolgál az olvasó számára. A 680 ezer előfizetővel rendelkező havilapban megjelent cikkhez a Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviselete szakmai információkkal járult hozzá. A cikk itt megtekinthető itt.

Mint arról már korábban beszámoltunk, az MT Zrt. augusztusi Jewish Heritage tanulmányútjának keretében látogatott hazánkba Barbara Angelakis újságíró. A Jewish News-ban megjelent összefoglalója után ezúttal a Luxury Web Magazinban számolt be budapesti tapasztalatairól.

A 32 ezer olvasót számláló online magazinban megjelent cikk Budapest zsidó és kulturális nevezetességeit mutatja be. Az olvasók megismerhetik a hétköznapok szépségét és helyszíneit, s betekinthetnek a romkocsmák világába is. A cikk megtekinthető itt.