A Dél-Alföld régió a XVII. Veszprém Megyei Utazás Kiállításon

 2014. április 15. 16:16

2014. április 12-én és 13-án Veszprémben a Lovassy László Gimnáziumban 17. alkalommal rendezték meg a Veszprém Megyei Utazás Kiállítást.

A Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága 12 négyzetméteres standon a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft.-vel, a Makói Gyógyfürdő Kft.-vel, a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesülettel és a Jövő Építők TDM Orosházi Városmarketing Irodával közösen képviselte a régió turisztikai kínálatát. A régiós standon kiadvánnyal vett részt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark és a Tisza-parti Termálfürdő Tiszakécskéről. A dél-alföldi standot felkereső érdeklődők szanki, kézzel készített konyakmeggyet kóstolhattak a kiskunmajsai Tourinform Iroda jóvoltából.

A kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. több Regionális Marketing Igazgatósága mellett részt vettek magyarországi szállodák, városok Tourinform Irodái, utazási irodák és külföldi szolgáltatók is bemutatkoztak.

A rendezvény védnöke volt Dr. Navracsics Tibor, Magyarország miniszterelnök-helyettese és Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke

A látogatókat az előző évekhez hasonlóan színes kísérőrendezvényekkel várták, különlegességként és új elemként a hungarikumok, a Veszprém Megyei Értéktárba felvett nemzeti értékek is jelen voltak. A gyermekeknek játszóházzal, dottó kisvonatozással kedveskedtek.

A kiállítás utolsó napján a kiállítás szervezői nyereménysorsolást rendeztek, melynek keretében értékes ajándékok találtak gazdára. A régiós szolgáltatók jóvoltából dél-alföldi csomagot is nyerhetett egy szerencsés látogató.