Aktív időtöltésre invitált Észak-Magyarország és a Tisza-tó Szolnokon

 2014. április 23. 14:27

Kiemelt aktív úti célként mutatkozott be az Észak-magyarországi és a Tisza-tavi régió a 16. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásáron 2014. április 18-19-én. A régiók idén a kerékpáros és a föld alatti programokat állították a középpontba.

A szolnoki Hild János téren felállított látványos installációval, valamint számos társkiállítóval és attrakcióval várta az érdeklődőket a Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi és Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága. A kiállítás talán legforgalmasabb helyszínét tudhatta magáénak a két régió, hiszen a színpaddal szemben foglaltak helyet és informálták a látogatókat.

A kiállítást idén is sokan keresték fel, a látogatókat azonban nem csak a színpadi programok mozgatták meg, hanem az Észak-magyarországi és Tisza-tavi standhoz tartozó mászófal is. A két kiemelt aktív régió érdekes turisztikai kínálatának köszönhetően sokakat tudott megszólítani: Észak-magyarországon overallos barlangtúrákra és más föld alatti kalandokra, a Tisza-tónál pedig a tó körbekerékpározására és a tó különleges élővilágát megismertető vízi túrákra invitáltak.

A kiállítást mindkét régió elégedetten zárhatta, hiszen a látogatók közül nagyon sokan érkeztek konkrét utazási szándékkal, s remélhetőleg idén Észak-Magyarországon vagy a Tisza-tónál töltik nyaralásukat.