Hajdúszoboszlóról cikkezik a Panorama Magazine Hollandiában

 2014. július 27. 18:43

Hollandia egyik legnagyobb szabadidős heti magazinjában, a Panorama c. lapban különleges, 6 oldalas riport jelent meg Hajdúszoboszlóról, s „Kelet-Európa legnagyobb aqua-parkjáról".

A hajdúszoboszlói szállodák és az MT. Zrt. közös szervezésében, a nyár elején zajlott tanulmányút nyomán született cikk a lap nyári, 125.000-es példányszámú Zomer Extra kiadásában jelent meg,. A cikk részletesen beszámol a „fiatalság forrásaként" említett alföldi fürdőről, s a régió nevezetességeiről. Kiemeli, hogy Magyarország az idén is az egyik legjobb ár-érték arányt mutató desztináció Európában.

A Wizz Air Eindhoven-Debrecen járata 2012. decembere óta üzemel, heti 2 járattal. Az azóta eltelt időszakban az MT. Zrt., a helyi vállalkozások, a fürdők, illetve az önkormányzatok már több holland sajtó és utazási irodai tanulmányutat is szerveztek a térségbe. Az idei év áprilisában intenzív plakátkampány helyszíne volt az Eindhoven Airport, illetve a piacvezető holland utazási online portálon, a www.zoover.nl oldalain 2 hónapos kampány zajlott. A mostani cikk további forgalmat hozhat Hollandiából az Észak-Alföldi régióba. http://www.panorama.nl/magazine