Négylábúak a főszerepben: Utazz kutyával!

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. augusztus 04. 17:33

Évről évre többen szeretnének kutyájukkal együtt utazni, ma már sok olyan szálláshely és szolgáltatás közül lehet választani, ahol a két- és a négylábú családtag is szívesen látott vendég. Ezért a Magyar Turizmus Zrt. Utazz kutyával! címmel új aloldalt hozott létre az itthon.hu oldalon.

Mindeközben magyar kutyafajták és Budapest nevezetességei is együtt mutatkoztak be Londonban.

Ma Magyarországon a kutyás utazás feltételei adottak – erre szeretné felhívni a kutyatartók és kutyakedvelők figyelmét a Magyar Turizmus Zrt. A szolgáltatókét pedig arra: megéri négylábú vendégeket is fogadni.

Az „Útitársakkal" főmenüpont alatt fellelhető Utazz kutyával! menüpont alatt a Nemzeti Turisztikai Adatbázis minden olyan szolgáltatója elérhető lesz, ahol saját bevallásuk szerint szívesen fogadják a házi kedvenceket. Mindemellett az oldal számos ajánlót, ötletet, cikket, érdekességet tartalmaz, a kutyás városnézésre vonatkozó tippektől a kutyás etiketten át a magyar kutyafajtákig. Az oldal tartalmát folyamatosan bővítik. Az Utazz kutyával! kampány a jövő héttől új elemekkel bővül, amelyekre hamarosan fény derül!

Mindeközben külföldön is négylábúakkal mutatkozott be a nemzeti turisztikai marketingszervezet: A Magyar Kongresszusi Iroda és a ContinentalTravel DMC nagy sikert aratva magyar kutyafajtákkal prezentálta Budapest újdonságait Londonban, az M&IT AgencyChallenge alkalmával. A számos szabadtéri programmal színesített eseményen rangos rendezvényszervező cégek képviselői tárgyaltak a kiállítókkal 2015. július 23-25 között.A prezentáció részeként készült fotósorozat képein a budapesti nevezetességeket a kutyákkal járja be a kép modellje.

Kutyás turizmussal foglalkozó aloldal elérhetősége: www.itthon.hu/utazzkutyaval