Prémiumkategórás MICE-desztinációként szerepel Magyarország Ausztriában

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

 2016. november 10. 11:34

A konferenciaturizmus élénkítése és Magyarország prémiumkategóriás hivatásturisztikai (MICE) desztinációként való népszerűsítése érdekében számos akciót folytat a Magyar Turisztika Ügynökség a szomszédos Ausztriában is.

A Magyar Turisztikai Ügynökség ausztriai képviselete összefogásban más országok nemzeti turisztikai képviseletével egész estét betöltő MICE-workshopot szervezett Bécsben november 7-én.

Az exkluzív belvárosi Park Hotel Hyatt Hotelban tartott szakmai programon a hazai kínálatot az MTÜ mutatta be, a megújuló vidéki konferenciakínálatot pedig az újrapozicionált bükfürdői Caramell Premium Resort**** képviselte társkiállítóként.

A turisztikai szolgáltatásokban a magyar szolgáltatók többsége a XXI. század elvárásainak mindenben megfelelő prémiumszolgáltatást tud nyújtani, ezért Magyarország az osztrákok számára ideális konferenciadesztináció, valamint ár-érték arányban is rendkívül versenyképes helyszín céges utazásokhoz, szemináriumokhoz.

A bécsi MICE-workshopot megelőzően az osztrák piacon idén már közel féltucat fórumon mutatták be az MTÜ munkatársai hivatásturisztikai kínálatunkat, amelyekkel az elkövetkező hónapokban Ausztriában további üzleti fórumokon ismerkedhetnek meg az osztrák utazási irodák, tour operatorok és a sajtó képviselői is. A Schönbrunni-kastélyban a közeljövőben megrendezésre kerülő Reisesalon (www.reisesalon.at) elnevezésű luxusutazás-kiállításon ugyancsak társkiállítókkal lesz jelen a turisztikai ügynökség.