Még lehet regisztrálni a XIV. Országos TDM Konferenciára!

Forrás: turizmus.com

 2015. november 26. 16:52

A Magyar TDM Szövetség és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében, 2015. december 03-04-én kerül megrendezésre a szakmai tapasztalatcserét elősegítő országos TDM konferencia, amely helyszínéül ezúttal Gyula városa szolgál.

A 2 napos rendezvényt megelőzően – december 02-án - a TDM Szövetség a hagyományoknak megfelelően megtartja közgyűlését, ahol a szervezet tagjai részletes tájékoztatást kaphatnak az elmúlt időszak során ellátott feladatokról és eredményekről.

A XIV. Országos TDM konferencia központi témáját ezúttal a nemrég megjelent GINOP-TDM pályázati kiírás szolgáltatja, de nagy hangsúlyt helyez a Szövetség a turizmusban meghatározó szerepet betöltő szervezetekkel a közös lehetséges kapcsolódási pontok felderítésére, kialakítására is, melyet közös pódiumbeszélgetés is segít.

A rendezvényre 2015. november 28-ig lehet regisztrálni, a korábbiaknak megfelelően, ezúttal is az erre a célra kialakított internetes felületen, ami kedvezményes szállásfoglalásban és a részletes program megismerésében is a résztvevő szakemberek segítségére lesz.

További információ: www.tdmszovetseg.eu.