Városmarketing Díjas a Szegedi Szabadtéri

Forrás: turizmus.com

 2016. június 11. 14:26

A Magyar Marketing Szövetség gyémánt fokozattal ismerte el – immár másodjára – a fesztivál törekvéseit. A városban idén is egyedüliként kapták a díjat.

A Szegedi Szabadtéri Játékoknak már alapításától fogva sem csupán a szórakoztató népszínházi előadások létrehozása a kiemelt célja. A fesztivál 1931 óta fontos szerepet játszik a város turisztikai életében és a városmarketing erősítésében, erre irányuló színvonalas tevékenységét figyelemre méltónak találta a Magyar Marketing Szövetség szakmai zsűrije, ezért az Országos Városmarketing Díj gyémánt fokozatát adományozta a Szabadtérinek. A díjat idén is egyedüli szegediként vehette át a fesztivál.

Herczeg Tamás igazgató fontosnak tartja hangsúlyozni: a Szabadtéri sikere Szeged sikere. A Szabadtéri kampánya a tavalyi évben jelentősen növelte a fesztivál médiaértékét, ezáltal a város hírnevét is. Idén új kommunikációs irányként már külföldi kampányba is kezdtek.

Szélesvásznú, látványos produkcióban varázsolják az alkotók a szegedi Dóm térre a hollywoodi álomgyár varázslatos, bájos világát. Az Ének az esőben musical próbáit már elkezdték, a bemutató augusztus 12-én lesz.