XVI. Országos TDM Konferencia – péntek délutánig lehet regisztrálni!

Forrás: turizmus.com

 2016. november 24. 14:29

December 1–2. között Mórahalmon rendezik meg a XVI. Országos TDM Konferenciát, amelyre a szervezők november 25-én még elfogadják a regisztrációkat.

A Magyar TDM Szövetség és a házigazda Móra-Tourist Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló rendezvény helyszíne az Aranyszöm Rendezvényház lesz, fő témái pedig a desztináció- és a termékfejlesztés.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően november 30-án 16 órától a Magyar TDM Szövetség közgyűlést tart, amit – ezúttal rendhagyó módon – Asszertív Kommunikációs Tréning követ, ezt a tagok térítésmentesen vehetnek igénybe.

A konferencia csütörtök délelőtti előadói között üdvözölhetjük a házigazdák, Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester és Stampf Mariann ügyvezető köszöntését követően Révész Máriusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztost, valamint Princzinger Pétert, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettesét is. A délután folyamán a társ szakmai szervezetekkel folytatott pódiumbeszélgetés zajlik majd a termékfejlesztés jegyében, ami a szekcióülések témája is: a résztvevők választhatnak az Önkormányzatok és TDM-ek, valamint a Múzeum mint turisztikai termék című beszélgetések között.

December 2-án, pénteken a korábbi konferencián bevezetett és pozitív visszhangot kiváltó TDM Agorára kerül sor: 4 témában, 4 kerekasztalnál folytathatnak kötetlen hangvételű beszélgetést a jelen lévők, moderátorok és szakértők közreműködésével. Ezúttal fókuszba az online marketing, az okostelefonos megjelenések, a turisztikai vásárok, valamint a finanszírozás, fenntarthatóság kerülnek.

A konferencia kísérő programjai is sokrétűek: a fürdőzés mellett segwayezés, Bivalyrezervátum-látogatás, réteshúzás és fürdőzés is megtalálható.

A XVI. Országos TDM konferenciára való jelentkezés online módon, november 21-én 12 órától érhető el. Bővebb információ és a regisztrációs oldal linkje a www.tdmszovetseg.eu oldalon található meg, vagy az info@tdmszovetseg.eu címen kérhető, Horváth Viktória titkártól.