E-hozamsuli

 • Útmutató az online útvesztőben - Látni és látszani

  Útmutató az online útvesztőben - Látni és látszani

  Ma már annyiféle online eszköz és csatorna áll rendelkezésre, hogy ha valaki komolyan és következetesen használja őket, nem kell azon aggódnia, mivel tölti ki a munkaidejét. De az odafigyelés meghozza a gyümölcsét, s az eszközök tudatos, összehangolt alkalmazása forintokban mérhető haszonnal jár. 2013. 07. 16.

 • Online értékesítési trendek - Méginkább behálózva

  Online értékesítési trendek - Méginkább behálózva

  A BDOnline.hu a Turizmus.com-mal együttműködve másodszor mérte fel a hazai szállodapiac online marketing és értékesítési trendjeit. Tavaly Budapesten az összes szobafoglalás közel harminc, vidéken már negyven százaléka online csatornákon zajlott. 2013. 07. 16.

 • Legfrissebb online trendek

  Legfrissebb online trendek

  Ismét felmérést készített az online foglalás piaci trendjeiről a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. a turizmus.com-mal karöltve, az eredményeket május közepén publikálják. Hegedűs Attila ügyvezető a kuponos fórumon már néhány megállapítást felvillantott az eredményekből. 2013. 05. 12.

 • Kerekasztal a közösségi vásárlásról

  Kerekasztal a közösségi vásárlásról

  Sokan a mértéktelen kuponozást is felelőssé teszik az átlagárak drámai mélyrepüléséért. Arról kevesebb szó esik, hogy ebben a szállodák is ludasak, s a probléma sokkal inkább ezek online piaci felkészületlensége, s a kuponmizéria csupán ennek egyik válságtünete 2013. 05. 11.

 • Közvetlenül a vendéghez

  Közvetlenül a vendéghez

  A világhálós vendéghalászathoz ad hatékony eszközöket szállodáknak az úttörő technológiai és online stratégiai megoldásokat kínáló Bookassist. 2013. 04. 11.

 • A Booking.com igazi arca

  A Booking.com igazi arca

  Agresszív piacszerzését követően immár diktálni akar a szállodáknak az online foglalási rendszerek között vezető pozícióba került Booking.com. Nyomásával szemben tehetetlenek a hotelek, melyek az egyoldalúan alakított játékszabályok árleszorító hatásával csak most szembesülnek. 2012. 12. 11.