A Thomas Cook az USA-t népszerűsíti

 2014. január 15. 16:32

A Thomas Cook Group és az egyesült államokbeli turizmust népszerűsítő, PPP-konstrukcióban működő Brand USA együttműködési megállapodást írt elő az amerikai turizmus európai promóciója érdekében.

A több millió dolláros egyezség a Brand USA eddigi legnagyobb, európai utazásszervezővel kötött ügylete. A január közepétől három hónapon keresztül zajló kampány a Thomas Cook szinte összes csatornáját igénybe veszi, az online megjelenésektől kezdve a közösségi médiás játékokon át a bolti promóciókig, de a viszonteladók is bejelentkezhetnek a USA Discovery Program tréningjeire. Az akció három hónapon keresztül párhuzamosan zajlik az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban és Hollandiában.

A Brand USA „Discover America" kezdeményezésének célja a figyelem felhívása az Egyesült Államok változatos kínálatára, egyúttal szeretné, ha a nyaralási desztinációk választásakor az USA az első gondolatok között lenne. A már jól ismert amerikai célpontok – Florida, Kalifornia – imázsának erősítése mellett a kampány további államok – Texas, Hawaii - vagy éppen régiók, mint például a „North East"-et alkotó nagyvárosok – Boston, Philadelphi, Washington DC és New York – látványosságaira is felhívja a figyelmet.