Legyen Ön is az elsők között!

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 27. 14:17

Engedje el az eddigi nyelvtanulással kapcsolatos élményeit! Az Alfapont Nyelvstúdióban gyorsan, stresszmentesen sajátíthatja el a választott idegen nyelvet. A hatékonyságot megsokszorozó tudományos módszernek és a 21. század technikának köszönhetően 5x gyorsabb és mélyebb eredményt ér el.

Gondolt már arra, miért van az, hogy egy 3-4 éves gyermek képes rövid idő alatt akár több nyelvet is elsajátítani, míg többdiplomás felnőttek újra és újra nekifutva kudarcot vallanak a nyelvtanulás terén?

A gyerekek agya 1,5 és 5 éves koruk között képes a hosszútávú memóriájukba csatolni az információkat, a felnőttek azonban memorizáláshoz csupán a rövidtávú memóriájukat használják.


Georgi Lozanov, a világhírű professzor és agykutató arra kereste a választ, hogyan tudna az emberiség gyorsabban tanulni. Az általa felfedezett alfában tanulás forradalmasította a nyelvoktatást. Az alfa állapot a mély ellazulásé, ébredés és elalvás előtt éljük át, vagy relaxáció, meditáció során. Mindenki képes ezen állapot elérésére, ha nem is tudatosan. Ekkor a leghatékonyabb a tanulási folyamat és képességeink ugrásszerűen megnőnek.

Az Alfapont Nyelvstúdióban ezt a módszert alkalmazzuk, eredményesen.

Képzésünk két komponensű:
-       hallgatóink a relaxációs órán, alfa állapotban megismerkednek a több érzékszervükre (látás, hallás) ható audiovizuális tananyaggal
-       24-48 óra elteltével a beszédcentrikus tanári órán aktiválják a mélymemóriájukba rögzült tudást

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információt a www.alfapont.hu honlapon talál. (x)