SKAL karácsony a Primus hajón

Forrás: turizmus.com

 2014. december 21. 12:57

A „leghűségesebb" SKAL-tagok jelenlétében, családias hangulatban zajlott az utolsó SKAL összejövetel a napokban, melynek az Armada Budapest Hajózási Kft. üzemeltetésében lévő Primus hajón.

A kellemes, és gasztronómiai szempontból is élményszámba menő SKAL ebéd alkalmával Jávorkai Péter elnök összegezte az idei év eredményeit, melyek között mindenképpen érdemes megemlíteni a hazai SKAL klub új alapokra helyezését. A kitartó munka eredményeként 2015-ben tiszta lappal léphet növekedési pályára a klub, ehhez természetesen új tagok csatlakozását is várják.

Páldi Y. György a szövetség nemzetközi kapcsolatait emelte ki, és a közelmúltban lezajlott találkozók alapján továbbra is azt hangsúlyozta, mennyire nagy értéket képvisel az a nemzetközi kapcsolati háló, amelyet a SKAL jelent.

 

A 2015-ös év minden bizonnyal az építkezésről szól majd a hazai SKAL életében, a találkozókat igyekeznek minél tartalmasabbá és hasznosabbá tenni, illetve szeretnék az itt élő, vagy itteni üzleti kapcsolatokban érdekelt külföldi vezetőket is bevonni a klub működésébe.