Thesszaloniki - Budapest az Ellinairrel

Forrás: turizmus.com

 2016. január 27. 14:46

Június 19-től heti közvetlen Budapest-Thesszaloniki járatot indít a Mouzenidis csoporthoz tartozó Ellinair görög légitársaság. A járatok hetente egy alkalommal, vasárnaponként közlekednek majd.

A tervek szerint augusztus 28-ig közlekedő járatokat a légitársaság 148 turista osztályú üléssel berendezett Boeing 737-300-as repülőgépei teljesítik – írta az AIRposrtal.hu.

 

A közzétett menetrend szerint az EL162-es számú járat helyi idő szerint 12:15-kor indul Szalonikiből (SKG) és 12:45-kor száll majd le Budapesten. A légitársaság gépei 1 órás fordulóidőt követően, EL163-as járatszámmal 13:45-kor szállnak fel Ferihegyről és 16:25-kor érkeznek meg Szalonikibe.

A járaton elérhető helyekre részben az utazási irodák kínálnak jegyeket charter alapon, azonban az ülőhelyek egy részére az internetes repülőjegy-keresőkben lehet foglalni.

A Budapest - Szaloniki viszonylatot a Wizz Air is repüli, a nyári menetrendben hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek a diszkont légitársaság Airbus repülőgépei.

 

Az Ellinair légitársaságot 2013. februárjában alapította az első sorban ingatlanfejlesztéssel, üzemeltetéssel, turisztikai szolgáltatásokkal és hotelüzemeltetéssel foglalkozó, Boris Mouzenidis üzletemberhez kötődő holdingcég, a Mouzenidis Group, amely hazánkban is utazásszervező irodát működtet.