Transavia – Orly módra

 2014. április 17. 16:04

Elindult a Transavia francia-holland diszkont légitársaság új járata Budapest és Párizs Orly repülőtere között. Az új diszkont járattal Párizs mind a két nagy repülőterére el lehet jutni az Air France csoport gépeivel, Charles de Gaulle-ra továbbra is az Air France-szal, míg Orly-ra a Transaviával.

Újabb járattal bővült a Budapest Airport kínálata: mostantól a Transavia gépeivel is lehet repülni a magyar és a francia főváros között, méghozzá igen kedvező, akár 40 eurós (kb. 12 000 HUF) áron egy irányba.

A Transavia járatai ezentúl kedden, csütörtökön és vasárnap közlekednek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Párizs Orly repülőtere között. A Transavia-járat 13:45-kor érkezik és háromnegyed órás forduló után 14:30-kor indul vissza Párizsba.

 

Az új Transavia járat megjelenésével immár négy légitársaság és három párizsi repülőtér között választhatnak a budapesti utasok. Az elmúlt években dinamikusan nőtt a forgalom a Budapest-Párizs útvonalon, olyannyira hogy a francia főváros immár a második legkedveltebb uticéllá nőtte ki magát, megelőzve Brüsszelt és Frankfurtot. (A listát toronymagasan London vezeti öt légitársasággal és négy repülőtérrel.)