Új versenyuszodával és élményfürdővel gazdagodik Kecskemét

 2011. december 15. 19:58

A Karácsony előtti napokban nyitja meg kapuit immár teljes szolgáltatásaival Kecskemét új versenyuszodája és élményfürdője. A műszaki átadások két ütemben zajlottak, szeptember 16-án a 10 pályás 50x25 m-es versenymedence teret és annak kiszolgáló helységeit adták át nagyközönségnek és a sportolóknak. November közepén már országos bajnokságot is rendeztek a „gyermek” és „cápa” korosztály búvárúszói részére. Az év utolsó országos uszonyos versenyét is Kecskeméten tartották az új versenyuszodában, 13 egyesület 250 versenyzője mérte össze erejét.

December 22-én a város vezetői ünnepélyes keretek között sajtónapot és üzletember találkozót tartva adják át az új létesítményt. A nagyközönség december 23-án veheti birtokba, immár az élményfürdővel is kibővített teljes komplexumot.
A kecskemétiek új uszodája a volt Széktói Camping helyén 3,5 hektáron, 13,800 m2 fedett területen, összesen 17 medencével várja a vízi világ élményeire vágyó látogatókat (hullámmedence, sodrófolyosó, mászó fal, vízesés, csúszdák stb.).
A wellness szerelmesei konditerem, masszázs és a szauna világ szolgáltatásai között válogathatnak (gőzfürdő, bioszauna, infraszauna, finnszauna, pezsgőfürdő, relexációs szoba)
A vendégek az étterem a büfé és üzletek szolgáltatásai mellett a medencék között az élményfürdő legmagasabb pontján egy „Trópusi bárból” élvezhetik majd a komplexum teljes látványát. (csoma)