TurizmusRádió

 • Július 4. | Fővárosi nyár és Budapest turizmusának problémái a Gazdasági Rádióban

  Aktuális témákkal jelentkezik a Gazdasági Rádió turizmus.com című műsora, melynek egyik vendége, Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a főváros nyári kulturális életének motorját, a Budapesti Nyári Fesztivált mutatja be izgalmas előadásaival, különleges helyszíneivel.Ezt követően Molnár Gabriella, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnökebeszél arról, miért érdemes utazási irodához fordulni saját szervezés helyett, valamint szót ejt a még idén is érvényes "Felszállás" kampány céljairól és a főváros turizmusát nehezítő problémákról.A műsor minden csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban szombatonként kerül sor. 2013. 07. 03.

 • Június 27. | Business Excellence-ről és a NaturMed Hotel Carbonáról a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsorában ezúttal a hévízi NaturMed Hotel Carbona lesz a vendég, amely épp most publikálta belföldi utazási tervekről készült felmérésének eredményeit. Ezt követően a Business Excellence 2013 Díjátadó Gála kapcsán beszél z üzleti turizmusban kiemelkedően teljesítő szolgáltatókról Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. marketingigazgatója és Litkai Gergely humorista, az eseménynek otthont adó Dumaszínház vezetője.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 06. 26.

 • Június 20. | reptéri hotelekről és belföldi turizmusról a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsorában az egyik főszereplő egy reptéri szálloda lesz, arról hallhatunk, hogy milyen szerepet tölt be általában a turisztikai piacon egy reptéri szálloda, jellemzően kik a vendégek, a Budapest Airport Hotel milyen egyedi szolgáltatásokat nyújt (parkolás, stb.) A stúdió vendége Rétsághy Béla a Budapest Airport Hotel marketingigazgatója.Szinte a stúdió vendége lesz Horváth Gergő, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, aki a magyar lakosság 2013-as nyaralási terveiről beszél. 2013. 06. 19.

 • Június 6. | Árvízhelyzetről és borrendezvényről a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsorában június 6-án bemutatják a Monori borvidék és Pincefalu rendezvényt (június 8-9.), melyről Hanzelik Andrea szervező, a Vigadó Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója s Hégely Péter, a rendezvény ötletgazdája, az Elycon Tanácsadó és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója beszél. Ezt követően az árvízhelyzet lesz a téma, illetve, hogy ez milyen hatással van a margitszigeti Danubius szállodákra. A stúdió vendége Deák Imre, a Danubius Hotels vezérigazgatója. 2013. 06. 07.

 • Május 30. | Bónuszokról, kuponokról a Gazdasági Rádióban

  Ezúttal a kuponos, bónuszos oldalak turizmusban betöltött szerepét boncolgatja a Gazdasági Rádió turizmus.com című műsora Nádas Gábor, a Thermal Hotel Visegrád igazgatójaCsak a legjobbat – heti országos programajánlatok, illetve Heller Gábor, a Bónuszbrigád tulajdonos-ügyvezető igazgatója közreműködésével.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 05. 29.

 • Május 23. - Corinthia Budapest és OTP Klub Gourmet Fesztivál a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsora a Corinthia Hotel Budapest újdonságairól és a Millenárison megrendezendő OTP Klub Gourmet Fesztiválról szól május 23-án. A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 05. 22.

 • Május 16. | A Balaton és az MT Zrt. ausztriai aktivitása a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsorában ezúttal a Balaton lesz a téma, illetve aktualitásként a Magyar Turizmus Zrt. "Auf nach Ungarn/Fel Magyarországra" mottóval, Linzben zajló fesztiválja, melyről Kovács Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. bécsi külképviseleti igazgatója beszél.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 05. 15.

 • Május 9. | Abádszalók és akadálymentes turizmus a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió május 9-i turizmus.com műsora Abádszalókot állítja a középpontba, azon belül is bemutatkozik a Butik Design Rooms hotel, Szabó Gábor tulajdonos tolmácsolásában. Ezt követően Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója beszél az akadálymentes turizmusról, mint a Kiváló Európai Desztinációk pályázatának mostani témájáról. A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 05. 08.

 • Május 2. | Balaton és márkaépítés a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió turizmus.com című műsorában a Balaton lesz az egyik fő téma csütörtök délután. Szó lesz még a márkaépítés fontosságáról a turizmusban, a témáról Macher Szabolcs, a Mattai Marketingkommunikációs Tanácsadó Kft. ügyvezető partnere és Bársony Péter, a Velence Resort & Spa Hotel igazgatója beszél.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 05. 01.

 • Április 25. | Corinthia Hotel Budapest, illetve online szállodai trendek a Gazdasági Rádióban

  A Gazdasági Rádió április 25-i műsorában a Corinthia Hotel Budapest mutatkozik be, az üzletemberek által kedvelt kiemelkedő sporteseményeken való megjelenéséről beszél Timku Szabolcs értékesítési igazgató.Ezt követően két szállodás szakember, Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója és Szabó Áron, a Ramada Resort Aquaworld Budapest szállodaigazgatója beszél a szállodaipar online trendjeiről. A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 04. 24.

 • Április 18. | Tata és Horváth Gergely ETC-alelnök a Gazdasági Rádióban

  Ismét két izgalmas témával várja a hallgatókat a Gazdasági Rádió turizmus.com című műsora. Tata és környéke fejlesztéseit, újdonságait, érdekességeit Magyarics Gábor TDM menedzser mutatja be. Ezt követően Horváth Gergely, az Európai Turisztikai Bizottság (ETC) újonnan megválasztott alelnöke lesz a vendég, és az ETC küldetéséről, a szervezet megújulásáról, Európa turizmusának alakulásáról, az Európai Bizottságtól kapott támogatás felhasználásáról.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 04. 17.

 • Április 11. | Tropicarium és Hévíz a Gazdasági Rádióban

  A Tropicarium, mint különleges élmény és belföldi családi programlehetőség mutatkozik be a Gazdasági Rádió tutirzmus.com című műsorában, a vendég Mátrai Anikó marketingigazgató. Ezt követően Hévíz lesz a téma, az interjúalany Lukács Ferenc, a Natrumed Hotel Carbona vezérigazgatója.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 04. 10.

 • Április 4. | Osztrák hotel, Gyulai Várszínház és Virágos Magyarország mozgalom

  Érdekes helyszínek: magyar hotel Ausztriában, és Várszínház Gyulán. E két létesítmény mutatkozik be a Gazdasági Rádió turizmus.com műsorában április 4-én. Ezt követően a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny lesz a téma,melyet Bocsi Andrea, a Virágos Magyarországért Mozgalom nemzeti koordinátora ismertet.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 04. 03.

 • Március 28. | esküvőkről és fürdők aktuális kérdéseiről a Gazdasági Rádióban

  Ismét két érdekes témával jelentkezik a Gazdasági Rádió turizmus.com című műsora március 28-án. Esküvők szervezése a nagy múltú Royal szállodában mottóval lesz a stúdió vendége Horváth Andrea, a Corinthia Hotel Budapest konferencia- és rendezvényszervezője. Ezt követően a Magyar Fürdőszövetség márciusi közgyűlésének aktuális témáiról lesz szó, ezekről Juhász Szabolcs főtitkár beszél.A műsor minden héten csütörtökön fő műsoridőben 17.15-18.00 óra között jelentkezik, az ismétlésre ugyanebben az idősávban az azt következő szombaton kerül sor. 2013. 03. 27.

 • Turizmus.com a TREND FM-en

  2013. 03. 27.