Innováció

A Szekszárdi borvidék új arca

A Szekszárdi borvidék pályázat keretében választotta ki új arculatát. A friss és modern, de a hagyományokat is tiszteletben tartó pályázatok értékelésénél fő szempontot jelentett a jó felismerhetőség, az időtállóság és a letisztultság.

Forrás: turizmus.com | 2016. november 25. péntek 13:48 nyomtatás

 

Több mint 140 nevezés közül először egy 30-as shortlist került összeállításra, melyekből először kilencet, majd kettőt emelt ki a szakmai zsűri. Végü a Szekszárdi Borászok Céhe választotta ki a nyertest, emellett egészen november 20-ig közönségszavazást tartott az ArtHungary.com oldalon.

A Szekszárdi borvidék pályázat nyertesét és közönségdíjasát november 21-én hirdették ki. A borkóstolóval egybekötött díjátadásnak a Hygge rendezvényhelyszín adott otthont.

A győztes pályamunka (amelynek a díja 500.000 Ft) nyertesei Lakosi Krisztián és Nagy Dániel lettek, akik a borvidékkel közösen dolgoznak tovább az új arculaton.

 

A közönségdíjat, amely egy borkóstolóval és dűlőtúrával egybekötött hétvége a Szekszárdi borvidéken, Kun Bianka és Juhász Franciska kapták, rájuk 170-en voksoltak az ArtHungry.com oldalán.

Ifj. Heimann Zoltán a Szekszárdi Borászok Céhének képviseletében további feladatuknak jelölte, hogy erre az arculatra építkezzenek. A cél az, hogy a szekszárdi borok minőségét és kommunikációját Európa-szerte megismerjék és értékeljék.

Megosztás:

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. A hozzászóláshoz