Jó üzlet webáruházat nyitni!

Forrás: turizmus.com

 2014. október 12. 13:17

Az elektronikus kereskedelem forgalom növekedése évek óta meghaladja a hagyományos boltokét és a fejlődés potenciál még mindig óriási. Évről-évre egyre többen nyitnak webáruházat, a széleskörű megjelenési lehetőség és a költséghatékonyság miatt.

Hazánkban az online boltok forgalma 2009-ben még csak 100 milliárd forint volt, 2013-ra pedig már elérte a 217 milliárd forintot. Idén az online vásárlók száma már 3,4 millió fő Magyarországon. Az e-vásárlók leginkább a kényelem valamint a kedvező árak miatt választják a vásárlásnak e formáját.

Webáruházat nyitni jó üzlet, hiszen az alacsony fenntartási költségek miatt már akár kisebb bevételekkel is nyereséges lehet. Egy webáruház legfontosabb feladata, hogy képes legyen a termékek megjelenítésére, továbbá kezelje a vásárlókat és a megrendeléseket. Ugyanakkor fontos, hogy nem attól lesz jó a webáruház, ha bonyolult, épp ellenkezőleg; a sikeres online boltok titka a tartalom, a funkciók, a használhatóság és az egyszerűség összhangjában van.

Ez az összhang figyelhető meg a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. október 1-én kiadott új termékében a Kulcs-Webáruházban, mely egy megfelelő tudású, kiváló ár-érték arányú (30.000 FT + áfa) webáruház program, fejlett számlázó- és készletkezelő funkciókkal. A vállalat a fejlesztésnél nem feledkezett meg a felhasználóbarát adminisztrációs felületek kialakításáról sem, így nagy előny, hogy a rendszer beállításához és üzemben tartásához nincs szükség informatikus segítségére.

Az integrált számlázó- és készletkezelő modul segítségével egyetlen kattintással kezelhetőek a webáruházba érkezett rendelések, a készletváltozások és természetesen kiállítható vele az új jogszabályváltozásoknak megfelelő számla is.

A Kulcs-Webáruház ingyenesen letölthető és kipróbálható az alábbi weboldalon:
http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=termekek/webaruhaz (x)