A WIZZ Air kibővíti az elsőbbségi beszállásra jogosultaknak nyújtott szolgáltatásait

Forrás: turizmus.com

 2015. július 30. 19:56

A Wizz Air diszkont légitársaság kibővítette az elsőbbségi beszállásra jogosultaknak nyújtott szolgáltatásait, és lehetőséget biztosít számukra, hogy egy kisméretű személyes csomagot felvigyenek az utastérbe.

Ezzel a Wizz Air folytatni kívánja a szolgáltatások bővítésére irányuló törekvéseit annak érdekében, hogy növelje az utasok kényelmét és elégedettségét.

Az új rendelkezés értelmében az elsőbbségi beszállásra jogosult utasoknak - akár különállóan, akár a "Plusz viteldíj" vagy a Wizz Privilege Pass részeként vásárolták meg elsőbbségi jogosultságukat -  a mai naptól lehetőségük van a kis vagy nagyméretű kézipoggyászon kívül egy további személyes csomag fedélzetre vitelére.

"Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több szolgáltatást nyújtsunk utasainknak az áraink alacsony szinten tartása mellett – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. A Wizz Airnél úgy gondoljuk, hogy mindig van lehetőség még jobban csinálni mindent és az utasok visszajelzései azt támasztják alá, hogy van igény az utasok millióinak nyújtott alacsony viteldíjakért elérhető alapszolgáltatásokon felül további szolgáltatások nyújtására.

A Wizz Air poggyászokra vonatkozó rendelkezései szerint ingyenesen vihető fel a fedélzetre egy kisméretű kézipoggyász vagy alacsony díj ellenében egy súlykorlátozás nélküli nagyméretű kézipoggyász. Az elsőbbségi beszállásra jogosultak számára most bevezetett szolgáltatás bővítés lehetővé teszi még egy plusz csomag felvitelét, miközben a beszállás továbbra is zökkenőmentes marad és az utastér sem lesz túlzsúfolt.

Az elsőbbségi beszállás opció, mely biztosítja, hogy az általános beszállási folyamatot megelőzően szálljon a fedélzetre az utas, ülésenként 3 euróért hozzáadható az alap viteldíjhoz online vásárlás, 4 euróért pedig repülőtéri vásárlás esetén.

A kényelmi szolgáltatásokat igénylő utasok igényeihez igazítva 2015 májusában bevezetett elsőbbségi beszállást is tartalmazó "Plusz viteldíj" (Plus Fare) szolgáltatás magában foglalja a viteldíjat, az akár prémium helyekre szóló ülőhelyválasztást, a repülőtéri utasfelvételt, az utazás időpontjának megváltoztatását lehetővé tevő WIZZ Flex szolgáltatást, egy nagy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt.

A WIZZ Privilege Pass-t 2014 januárjában a gyakran utazók éves tagsági programjaként vezették be. 99 eurós éves díj ellenében a kártya birtokosai akár prémium ülőhelyek közül is választhatnak és korlátlan elsőbbségi beszállásra jogosultak, valamint felvihetnek egy nagy kézipoggyászt minden utazásuk alkalmával.