Közlekedés

Amadeus Offers: ajánlatküldés 1 perc alatt

Az Amadeus Offers segítségével pillanatok alatt készíthetnek és küldhetnek a repülőjegy-értékesítő irodák ajánlatokat hagyományos és fapados légitársaságok járataira egyaránt.

Forrás: turizmus.com | 2017. január 11. szerda 16:15 nyomtatás

Az Amadeus Offers-t használva a repülőjegy-értékesítők képesek felvenni a versenyt az online foglaló oldalakkal és 1 perc alatt, akár több alternatívát tartalmazó ajánlatot készíthetnek, amit egy gombnyomásra, 17 nyelven – köztük magyarul is – továbbíthatnak a leendő utas e-mail címére. Az elkészült ajánlatban a megszokott járatinformációkon felül, a repülőjegyek módosíthatóságának és lemondhatóságának szabályai is automatikusan feltüntetésre kerülnek.

 

Az Amadeus Offers használatával lehetőség nyílik a „hagyományos” mellett Light Ticketing légitársaságokra történő ajánlatkészítésre is. A Light Ticketing légitársaságok olyan fapados/hibrid tartalmak, melyek az Amadeus rendszerben már megszokott inputokkal foglalhatók, árazhatók és állíthatók ki. Jelenleg az Easyjet, Ryanair, Germanwings, Transavia, Jet2 és az Air Asia légitársaságok érhetők el a Light Ticketing segítségével.

Az Amadeus Offers az Amadeus minden IATA és non-IATA partnere számára elérhető az Amadeus szoftveren keresztül.

Bővebb információ: sales@hu.amadeus.com, +36 1 880 1100

(X)

Megosztás:

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. A hozzászóláshoz