Észak-Amerika és Ázsia után most Európát hódítja meg Hello Kitty

Forrás: turizmus.com

 2014. október 30. 21:38

Az EVA Air Hello Kitty festésű gépei eddig nem repültek Európába, ám október 30-án a különleges gép Párizsban landolt, hogy ezentúl a Charles de Gaulle – Tajpej útvonalon teljesítsen szolgálatot.

Tajpejiből Párizsba 1993 óta közlekedik az EVA Air, 2001 óta közvetlenül. A Boeing 777-300ER tipusú nagygép, melyen a Sanrio japán karaktercsalád tagjai láthatók, 38 helyet kínál a Royal Laurel businessen, 64-et az Elite premium economy és 211-et a turistaosztályon. A gépre festett 19 figura a kulturális különbségek áthidalására és világszerte új barátságok születésére biztat.

A reptéri beszállókártyákon át a repülő személyzet egyenruháján át a fedélzeti ellátáson és a belső kialakításon át mindenhol Hello Kitty designt láthat az utazó. Az EVA Air Párizsból hetente négy járatot kínál Tajpeijbe, ebből hármat (kelet felé hétfőn, csütörtökön és szombaton, visszafelé vasárnap, szerdán és pénteken) a Hello Kitty repül.

A STAR Alliance tag EVA Air Bécsbe is közlekedik hetente négyszer, non-stop járatokkal Bangkokig, majd onnan tovább Taijpejbe, a légitársaság központjába.

Az EVA Air hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.