Hertz-vitorlázás a Balatonon

Forrás: turizmus.com

 2015. július 27. 18:08

A napokban került megrendezésre az immár hagyományosnak mondható Hertz Sail&Drive, a Hertz International és magyarországi képviselete, a Hertz Mercur Rent a Car Kft. egész napos programja, melynek keretén belül a legjobb céges viszonteladó partnereit látja vendégül a magyar alapítású nemzetközi cég.

A 2 vitorlás a balatonlellei Bavaria Yachtklub kikötőjéből Csopakig és onnan vissza szelték a Balaton vizét, az ebédidőt pedig a Laposa pincészet teraszáról nyíló fantasztikus kilátással egybekötött, borkóstolós, gourmet ebédje tette tökéletessé.

 

A rendezvényen a cég 7, nagy magyarországi céges viszonteladó partnerének (American Express, Jet Travel,Weco –Travel, HRG Worldwide, Morea, BCD Travel, Ibusz) képviselői vettek részt. Az autókölcsönző cég nemzetközi központja így köszöni meg corporate viszonteladó partnereinek az egész éves munkájukat.

A Londonban található európai központból érkezett Anthony Knight (a cég kontinensünkért felelős üzletfejlesztési igazgatója) és prágai Globair irodából érkezett és a piacunkért közvetlenül felelős Martina Bimonova szerint az elmúlt évet egy közel 10% os emelkedéssel zárta a magyar corporate piacon a Hertz International és az idei számok biztatóak az elkövetkező időszakra nézve is.

 

A legtöbb céges autófoglalás pedig az USA-ban, Németországban és Olaszországban valósult meg.