Közlekedés

Myanmar National Airlines csatlakozott a Hahn Air értékesítési rendszeréhez

Myanmarban eddig csak helyben, vagy a régió utazási irodáiban lehetett repülőjegyet vásárolni. Áttörést jelent, hogy a Myanmar National Airlines is csatlakozott a Hahn Air e-ticket értékesítési rendszeréhez.

Forrás: turizmus.com | 2017. január 1. vasárnap 13:40 nyomtatás

Ez lehetővé teszi, hogy H1 járatszám alatt a foglalási rendszerekben az utazási irodák lefoglalják a helyeket és kiállítsák  a repülőjegyeiket  a világ 190 országában, így Magyarországon is.

Az idegenforgalmi nyitást követően  Myanmar egyre népszerűbb a magyar utasok körében is. Az országon belüli nagy távolságok és a rossz közutak miatt a főbb látnivalók csupán repülővel  érhetők el.

 

A 65 éve üzemelő légitársaság Ázsia egyik legrégibb és legpatinásabb légi fuvarozója. 2014-ben új belföldi menetrend lépett életbe és ezzel egyidőben modern helyfoglalási rendszer került bevezetésre. Több éves szünet után újból beindították a nemzetközi járatokat néhány határos országba. Flottája megújítása első lépéseként 2015-ben átvették az első tíz B737-est. A flotta további tagjai a 100 fő befogadó képességű Embraer-190 típusú  gépek maximális terheléssel 4260 km megtételére alkalmasak. 2017-re további négy darab ATR 72-500-as típussal bővítik gépparkjukat.

Megosztás:

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. A hozzászóláshoz