Hirdessen egyszerűbben és olcsóbban!

 2014. február 03. 13:31

Mostantól egyszerűbb, és sok hirdetőnk számára olcsóbb lesz hirdetni a naponta több mint 24 ezer olvasóhoz eljutó Turizmus Panoráma Bulletinben és a turizmus.com oldalon.

Online hirdetésfeladás

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy minden hirdetési forma számára elérhetővé tettük az online megrendelést, így véletlenül sem csúszhat félreértés a szövegbe, s nem lehet eltéveszteni a megjelenés dátumát sem. Igaz, február 10-től kizárólag az online felületről feladott hirdetéseket tudjuk fogadni (kivéve az egyedi igényhez szabott hirdetési csomagokat).

Többeknek jár kedvezmény

Lényeges újdonság az is, hogy kiterjesztettük a kedvezményes hirdetési tarifára jogosultak körét, így sok hirdetőnknek mostantól kevesebbe kerül majd nálunk hirdetni. Ez akkor is igaz, ha hosszú évek után először kénytelenek voltunk kis mértékben emelni a rövid, szöveges hirdetések tarifáját. A bannerhirdetések ára nem változott.

 

50% kedvezmény MSZÉSZ-, MUISZ-, TMSZ-, MTDMSZ- és MFSZ-tagoknak

Amennyiben Ön vagy az Ön által képviselt költségviselő tagja  a Turizmus Kft.-vel médiatámogatói szerződést kötött szervezetek valamelyikének (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége, Magyar TDM Szövetség, Magyar Fürdőszövetség, Turisztikai Menedzserek Szövetsége), akkor  igénybe veheti a tagoknak járó 50%-os online hirdetési kedvezményt .

Az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:

- Álláshirdetés a Bulletinben és a www.turizmus.com oldalon
- Egyéb üzleti hirdetés a Bulletinben és a www.turizmus.com oldalon
- Piactér a www.turizmus.com oldalon

Csomagkedvezmény nem szövetségi tagoknak is

Annak is módja van kedvezményes hirdetéseket feladni, aki, illetve az általa képviselt számlaviselő nem tagja az előzőekben felsorolt szövetségek valamelyikének. A részletekért kattintson IDE!

Előrefizetés

Rendszeres, és pontosan fizető hirdetőinknek nem okoz majd gondot, minket viszont megvéd majd a notórius nehezen fizetőktől, hogy – a napi nyomtatott és online sajtóban egyébként megszokott módon – február elsejétől előre fizetést kérünk. Minden megjelenéshez a megelőző munkanapon 16 óráig beküldött és banki átutalással, vagy online, bankkártyával kifizetett hirdetéseket tudjuk elfogadni!

Bízunk abban, hogy újításaink népszerűek lesznek hirdetőink körében!

Esetleges kérdéseivel forduljon bizalommal a Turizmus Kft. sales koordinátorához, Nagy Katalinhoz a nagy.katalin@turizmus.com e-mail címen vagy az 1/492-0455-ös telefonszámon.

 

Üdvözlettel,

A Turizmus Kft. csapata