Allin Property Partners: letölthetők az üzleti reggeli prezentációi

Forrás: turizmus.com

 2015. június 24. 14:14

Június 24-én a Becketts adott otthont a Turizmus Panoráma kávékóstolóval megfűszerezett üzleti reggelijének, melynek prezentációit az alábbiakban letölthetővé tesszük. A rendezvényen ezúttal az Allin Property Partners cégcsoport mutatta be szolgáltatásait.

Ingatlanfejlesztés, kivitelezés, projektmenedzsment; automatizált nyílászárók gyártása, javítása, karbantartása; mosdóhigiénia, illatmarketing, víz nélküli takarítási technológia; épületgépészeti szolgáltatások, légcsatorna tisztítás; takarítás, zöldterület gondozás, őrzés-védelem.

A fenti öt területen nyújt minőségi szolgáltatást az az öt cég, amelyek azért hozták létre Allin Property Partners néven egyesületüket, hogy „egyablakos szolgáltatási pontként" funkcionálva szolgálják ki azokat a megrendelőket (szállodák, fürdők, egyéb turisztikai létesítmények), amelyek mindegyikük szolgáltatására vevő lehet. Az öt cég nem tekinti egymást konkurenciának, sőt, stratégiai együttműködő partnerként kínálja szolgáltatásait a property és facility management cégeknek.

 

Az érdeklődők személyesen is megismerkedhettek az öt cég vezetőjével azon az üzleti reggelin, amelyet a Turizmus Panoráma magazin égisze alatt szervezett a Turizmus Kft. június 24-én a Liszt Ferenc téren található a Becketts Irish Pubban, s amelyen érdeklődőként megjelentek hazai szállodaláncok, szállodák, fürdők, s néhány egyéb turisztikai szolgáltató.

 

Az öt stratégiai partnert prezentációja a címekre kattintva tölthető le:

Allin Property Partners

Németh Péter, Horsens Partners Kft. – ingatlanfejlesztés, beruházás szervezés, projektmenedzsment

Jámbor Árpád, Record Autó-automatizálási Kft. – automatizált nyílászárók és tűz gátló szerkezetek gyártása, javítása

Kassay Márta, SanOdor Kft. – mosdóhigiéniai szolgáltatások, illatmarketing

Laki Zsolt, PLE Group Kft. – épületgépészeti tervezés-, kivitelezés, karbantartás, mérnöki szolgáltatások

Nagy Balázs, MasterClean Kft. – teljes körű épülettakarítás, zöldfelület gondozás, vagyonvédelem