A legtáncosabb nyári tábor gyerekeknek!

Forrás: turizmus.com

 2016. július 22. 12:14

Örökmozgó, táncolni szerető gyerekeket vár az ExperiDance tánctársulat nyári tábora, augusztus 22. és 26. között. A napközis rendszerű táborban a kicsik délelőtt táncoktatáson vesznek részt, délután pedig mesék, készségfejlesztő játékok, kézműves foglalkozások biztosítják a vidám hangulatot.

A helyszín a tánctársulat új székháza, csillogó új tánctermekkel, öltözőkkel és egy gyönyörű rózsakerttel.


A táncoktatásért neves mesterek és az ExperiDance táncosai felelnek, akik megmutatják a gyerekeknek a világhírű ExperiDance stílus alapjait, melyben harmonikusan egyesül a balett, a néptánc, és a musical/modern tánc. A tábor így jó felkészítést adhat az ősszel induló ExperiDance Táncakadémiához, melynek célja a jövő ExperiDance táncművészeinek kinevelése. A táborba viszont olyan gyerekek is jelentkezhetnek, akik nem szeretnének profi táncművésszé válni, „csak” a mozgáskultúrájukat szeretnék fejleszteni, vagy sportosan tölteni a nyarat.


Az gyerekek energiaszintjéről napi háromszori bőséges étkezés, napközben gyümölcs és frissítő italok gondoskodnak. Jelentkezni 8 és 14 éves kor között lehet, testvéreknek kedvezmény!

További információ: www.experidance.hu/tancakademia

(x)