eCornell Nyílt Nap az MSZÉSZ elnökének részvételével december 8-án

Forrás: turizmus.com

 2016. november 28. 15:59

Tanuljon Ön is kedvezményes áron a nyolc legjobb amerikai egyetem között, illetve a nemzetközi szállodaipar legelismertebb oktatási intézményeként számon tartott Cornell online képzésén!

Válaszható programok:

1. Hotel Revenue Management - Szállodai hozammenedzsment, 2. Hospitality Management - Szálloda menedzsment, 3. Hospitality Marketing - Szállodai marketing.

Az eCornell Online Certificate adta lehetőségeket és a Corvinuson keresztül történő jelentkezés előnyeit megismerheti eCornell Nyílt Napunkon 2016. december 8-án, 17. 00 órától a Corvinus főépületének 3001-es termében.

 

A Nyílt Napon előadást tart Dr. Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, a Cornell Egyetem végzett hallgatója, aki a szállodaipari trendeket és a Cornell Egyetem jelentőségét ismerteti. A tájékoztató keretében Pintér-Szabó Lívia - szállodai szakember és a Corvinus Egyetem oktatója – az eCornell Online Certificate képzés kedvezményes áron elérhető lehetőségeit ismerteti. Az eseményt kerekasztal-beszélgetés zárja, amely során Dr. Niklai Ákos, Dr. Walkó Miklós, valamint az eCornell Certificate programban korábban részvevők  és a hazai szállodaipar további képviselői értékelik a szállodaipari képzések fontosságát és ebben a Cornell Egyetem jelentőségét.

További információk >>

A nyílt napra regisztrálni itt lehet >>

(x)