Harmadszorra is megtelt a Patkó Lovas Színház nézőtere

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 26. 16:07

Idén nyáron vadonatúj kulturális szórakozási lehetőséggel várta vendégeit Mórahalom: augusztus 20-22. között három lovas színházi előadást mutattak be a város fedett lovardájában, támlás székes nézőtérrel, ami országosan is egyedülálló körülményeket biztosít.

Az első két napon a Honfoglalás, zárásként pedig a Mátyás, az igazságos című rockopera volt repertoáron a Nemzeti Lovas Színház előadásában.

Az első előadást Dr. Ruszinkó Ádám turisztikai helyettes államtitkár és Nógrádi Zoltán polgármester nyitotta meg. A premier kirobbanó sikert hozott, a több mint 900 néző felállva tapsolt a rockopera végén megköszönve a színészek remek játékát.

Az idei, első évad harmadik és egyben utolsó előadására, a Mátyás, az igazságos című rockoperára is több mint kilencszázan voltak kíváncsiak a mórahalmi Patkó Lovas Színházban.

Az augusztus 20-i és 21-i Honfoglalás előadások után a Mátyással zárt a Patkó Lovas Színház évada. Az előadás ezúttal is elnyerte a közönség tetszését: a látvány, a színészek odaadó játéka és a fülbemászó dallamok olyan egységet alkotott, amire vevők voltak a nézők.

A három előadással lezárult az első évad, de jövőre folytatódik az előadássorozat: 2016-ban még több darabbal és még több  előadással várja majd a Patkó Lovas Színház a közönségét. Az új évadot még idén meghirdetik a szervezők.