Hőlégballonos hétvége Harkányban

 2014. április 14. 13:26

Harkányfürdő ikonikus rendezvényének szánják a szervezők a Hőlégballonos Hétvégét, amelyet május végén rendeznek meg első alkalommal.

Koncertek, családi programok, számos meglepetés, és hőlégballonok várnak mindenkit, bizonyítandó, hogy Harkányban nem csak fürdeni és gyógyulni lehet, hanem felhőtlenül szórakozni is.

A Hőlégballonos Hétvége ugyanis leginkább a családoknak szól, hiszen a gyermekek mellett szüleiket és nagyszüleiket is számos izgalmas programlehetőség várja. „A családokon túl a baráti társaságok, a fürdővendégek és a helyi lakosok is megtalálják a számukra vonzó kikapcsolódási lehetőséget, hiszen a számos játszóház, táncház és gyermekprogram mellett, légi show, hőlégballonos függeszkedés, koncertek, sportprogramok és Strandsárkány Szépségverseny© is várja a nagyérdeműt..." – mondta Poller Roland önkormányzati képviselő, a rendezvénysorozat ötletgazdája.

A város közel tízezer látogatót vár május 23-25 között, akik a helyszínen találkozhatnak Farkas Bertalan űrhajóssal, a rendezvény díszvendégével, valamint Mészáros Lászlóval, a Magyar Repülőszövetség elnökével, a rendezvény fővédnökével.

Bővebb információ, sajtókapcsolat: Győrfi-Nagy Boglárka, PR munkatárs, Ferling PR, nagy.boglarka@ferling.hu