Készülj fel időben a szerelemre!

Forrás: turizmus.com

 2016. február 03. 16:05

Mind ismerjük azt az elemi erejű rádöbbenést, amikor épp hazaérve eszünkbe jut, hogy semmivel nem készültünk szerelmünknek. Legyen évforduló, születésnap vagy bármi más ünnepelni való, a katasztrófa elkerülhetetlen, ha nem gondoskodunk jó előre a szervezésről

Február 14-e még kellően messze van ahhoz, hogy a két legfontosabb lépést megtegyük: elsőként meg kell értenünk, hogy miért olyan fontos a Valentin nap a nők nagy részének. Második feladatunk pedig valami igazán különleges ajándékot kiagyalni, ami párunk arcára mosolyt csal. Az ékszer lehet jó választás, azonban manapság a hölgyek jobban szeretik maguk kiválasztani mi az, amit szívesen hordanának, így – ha csak más ötletünk nincs – ebbe a játékba ne akarjunk beszállni. Természetesen elfelejthetünk minden fodrász-, sminkes- és szolárium kupont, hiszen ezeknél az ajándékoknál meg van az esély arra, hogy nem az örömszerzés szándékát, hanem a nemtetszésünk kinyilvánítását vélik felfedezni párjaink.
Marad az élményszerzés ötlete. Ez az egyik legnehezebb pálya, de ebből nyerhető ki a legtöbb jó érzés. Nem számít, hogy egy közös séta, egy színház vagy egy vacsora az, ami aktív időtöltésként szolgál, a végeredmény mindig pozitív. Egy romantikus vacsora megszervezése nem egyszerű feladat, pláne, ha valami igazán különlegeset szeretnénk.

Az Európa Cégcsoport két helyszínen is várja az ünnepelni kívánkozó párokat.

A program részleteiért látogasson el a Vén Hajó Étterem és a Pannónia Gasztrohajó honlapjára!

(x)