Programok

 • Jégrandi a Lido Strandon

  Jégrandi a Lido Strandon

  Már január elején-közepén kialakult a megfelelő vastagságú jég a Balaton több pontján. Kijelölt pályát először január 13-án nyitott a vonyarcvashegyi Lido Strand. 2017. 01. 19.

 • Téli ízek Etyeken

  Téli ízek Etyeken

  Január 21-én, az előrejelzések szerinti valódi téli időben forralt borral, Gasztrosétánnyal, tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal várják az Etyekre látogatókat az Etyeki Téli Piknik szervezői. 2017. 01. 18.

 • Csokikarnevál Pécsen

  Csokikarnevál Pécsen

  Tizennyolc kiállítóval, szakmai és gyermekprogramokkal február 4-én és 5-én rendezik meg az ötödik Pécsi Csokoládé Karnevált a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben - hangzott el az esemény szerdai sajtótájékoztatóján. 2017. 01. 18.

 • Légy része a csapatnak! – Interaktív sportkiállítás a Millenáris parkban

  Légy része a csapatnak! – Interaktív sportkiállítás a Millenáris parkban

  A legmodernebb technikákat alkalmazó berendezésekkel, játékos képességtesztekkel, színházi produkcióval is várja a közönséget a The Champion - A Bajnok című interaktív sportkiállítás április közepéig a Millenáris park D épületében. 2017. 01. 17.

 • Jégkarnevál január 21-én

  Jégkarnevál január 21-én

  A január 14. szombatra tervezett balatonföldvári Jégkarnevál a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmarad, tervezett új időpontja 2017. január 21. szombat. 2017. 01. 13.

 • Vőfélyek és lakodalmas zenekarok találkozója Kiskunhalason

  Vőfélyek és lakodalmas zenekarok találkozója Kiskunhalason

  Ötödik alkalommal rendezik meg az egész Alföldön népszerű vőfély és lakodalmas találkozót a halasi csipke városában, amely egyfajta vidéki változata az esküvői előkészületeknek. 2017. 01. 12.

 • Szombaton választják a böllérek legjobbját

  Szombaton választják a böllérek legjobbját

  Számos főzőcsapat méri össze ügyességét a 16. Nemzetközi Böllérversenyen szombaton, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkoron. 2017. 01. 11.

 • Az év gasztronómiai eseménye az Európa Hajón

  Az év gasztronómiai eseménye az Európa Hajón

  A Tokaji Borbarátnők Stílusos Éttermiségi Bálja magyar nyersanyagokból készülő, hatfogásos vacsorával és a Stílusos Vidéki Éttermiség közreműködésével és dr. Guller Zoltán védnökségével várja a magyar turizmus és vendéglátás jeles képviselőit - hívják fel a figyelmet az Európa Hajó programgazdái. 2017. 01. 11.

 • Trumpet Summit a Müpában

  Trumpet Summit a Müpában

  Három fiatal hazai trombitaművész, Koós-Hutás Áron, Pecze Balázs és Subicz Gábor főszereplésével tartanak koncertet január 20-án a Müpa Fesztivál Színházában. Ők hárman 2008 után először állnak ismét együtt színpadra a Trumpet Summit alkalmából. 2017. 01. 11.

 • Báli táncrend és farsangfarka Kőszegen

  Báli táncrend és farsangfarka Kőszegen

  A báli szezon nyitányaként január 7-én rendezték meg Vas megye és Kőszeg bálját a Jurisics várban. A báli „táncrend” idén különösen élénknek ígérkezik és turisztikai vonzereje is jelentős. 2017. 01. 11.

 • Jégkarnevál Balatonföldváron

  Jégkarnevál Balatonföldváron

  Keszthely és Siófok után Balatonföldváron is megnyitott a hivatalos jégpálya január 11-én, ahová a hétvégén jégkarnevállal várják a látogatókat. 2017. 01. 11.

 • Vince-napi borverseny és bortúra lesz Somlószőlősön

  Vince-napi borverseny és bortúra lesz Somlószőlősön

  A Vince-napi hagyományokat elevenítik fel a Somló-hegyen január utolsó előtti szombatján. A borászok védőszentjének napja alkalmából borverseny, bortúra és koncert várja az érdeklődőket. 2017. 01. 09.

 • Vizes vb: eddig hatezer külföldi vett jegyet

  Vizes vb: eddig hatezer külföldi vett jegyet

  Bő egy hónap alatt majdnem 34 ezer jegyet adtak el a Budapesten és Balatonfüreden július 14. és 30. között sorra kerülő vizes világbajnokságra. 2017. 01. 05.

 • Kávéval indul a bécsi fesztiválszezon

  Kávéval indul a bécsi fesztiválszezon

  Már a kávénak is van fesztiválja az osztrák fővárosban, amelyet ráadásul egy sörfőzdében rendeznek meg 2017. január 13. és 16. között. Több mint nyolcvan kiállító, 12 ezer látogató és minden, ami egy jó kávéhoz kell. 2017. 01. 02.

 • Hatszázezer vendéget várnak Ausztria legnagyobb szilveszteri bulijába

  Hatszázezer vendéget várnak Ausztria legnagyobb szilveszteri bulijába

  Mintegy hatszázezer osztrák és külföldi vendéget várnak Ausztria legnagyobb szilveszteri bulijába, a bécsi Szilveszteri Ösvényre, amelyet 27. alkalommal rendeznek meg. Az év utolsó napján tizenegy helyszínen lehet ünnepelniBécs belvárosában. 2016. 12. 29.

 • Siófoki Puncs Party

  Siófoki Puncs Party

  Siófok a karácsonyt követően, december 27-e és 30-a között Évzáró Puncs Partyval kedveskedik az idelátogatóknak. Minden nap 17 órától a gyerekeké a főszerep: fellép a Mini Wolf, Rutkai Bori bandája, a Mint a pinty zenekar és a Kreatív Színpad. 2016. 12. 22.

 • Gazdag programot szervez 2017-ben is a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély

  Gazdag programot szervez 2017-ben is a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély

  A 2016-os év sikeres volt, számos programot szerveztek a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban, 2017-ben pedig talán még aktívabb hónapoknak néznek elébe – amint arról a kastély tulajdonosa, Angelica Károlyi tájékoztatott. 2016. 12. 22.

 • Adományok a Budapesti Karácsonyi Vásár segítségével

  Adományok a Budapesti Karácsonyi Vásár segítségével

  Közel egymillió forint pénzadomány és számos egyéb felajánlás érkezett eddig a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár jótékonysági felhívására. 2016. 12. 21.

 • Márciusig meghosszabbították a szegedi Pompeji-kiállítást

  Márciusig meghosszabbították a szegedi Pompeji-kiállítást

  A tervezett december végi zárás helyett március 5-ig meghosszabbították a szegedi Móra Ferenc Múzeum Pompeji-kiállítását, amelyet eddig már 80 ezren láttak. 2016. 12. 21.

 • Új állandó kiállítás nyílt Vácon művészi öntöttvaskályhákból

  Új állandó kiállítás nyílt Vácon művészi öntöttvaskályhákból

  A hazai és európai öntöttvas-művesség kiemelkedő emlékanyagából, művészi öntöttvas-gyűjteményből nyílt kiállítás a váci Tragor Ignác Múzeumban. 2016. 12. 19.

 • Ünnepi programok Siófok szívében

  Ünnepi programok Siófok szívében

  Siófokra télen is érdemes ellátogatni, a város számtalan programmal várja a vendégeit: Aranycsengő Adventi Vásár, ingyenes műjégpálya, puncsparti és szilveszteri buli a város főterén, a kulturális központban pedig újévi gálakoncert, színházi előadások és táncház. 2016. 12. 16.

 • Gésák a Duna-parton

  Gésák a Duna-parton

  Gésák a Duna-parton címmel nyílt kiállítás a Várkert Bazárban, mely a japán kultúra magyar művészetre gyakorolt hatását mutatja be a századforduló magyar képző- és iparművészeti munkáinak segítségével. 2016. 12. 16.

 • Sziget 2017: a Major Lazer és a Bad Religion is a jubileumi fesztiválon

  Sziget 2017: a Major Lazer és a Bad Religion is a jubileumi fesztiválon

  A Major Lazer, a Bad Religion, a Two Door Cinema Club, Tom Odell, a Kensington, Dj Shadow és a GusGus is fellép a jövő évi, 25. Sziget fesztiválon, amelyet 2017. augusztus 9-től 16-ig rendeznek - közölték a szervezők csütörtökön. 2016. 12. 15.

 • Különlgeges koncert a Városháza parkban

  Különlgeges koncert a Városháza parkban

  December 18-án Dóka Attila és Winkler Flóra koncertjére várják a közönséget az Advent Budapesten fesztiválon, a Városháza parkban. A koncertnek a fűtött Üvegház ad helyet, a belépés ingyenes. 2016. 12. 15.

 • Az utolsó magyar koronázás emlékei a Mátyás templomban

  Az utolsó magyar koronázás emlékei a Mátyás templomban

  IV. Károly, az utolsó magyar király koronázásának 100. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás a Mátyás-templomban. A tárlaton a koronázáson használt tárgyak láthatók. 2016. 12. 14.

 • Nürnbergi karácsonyi vásár a hagyományok jegyében

  Nürnbergi karácsonyi vásár a hagyományok jegyében

  Évente közel kétmillió látogatót vonz a nagy hagyományú nürnbergi karácsonyi vásár, melyet 1628 óta rendeznek meg. 2016. 12. 13.

 • Színes programok mindennap a Budapesti Karácsonyi Vásáron

  Színes programok mindennap a Budapesti Karácsonyi Vásáron

  A Budapesti Karácsonyi Vásárt évek óta Európa legszebb karácsonyi vásárai közt jegyzik. Az idei vásárról is több méltató cikk jelent meg számos európai napilapban, a legjobbak között tartja számon például a The Sun és a Daily Telegraph is. A látogatószám már most átlépte a 300 ezer főt. 2016. 12. 12.

 • Szilveszter a Duna vízén

  Szilveszter a Duna vízén

  A 2016-os év utolsó napján az Európa Csoport szintén ünnepel, ugyanis két helyszínen is szilveszteri programmal várja a turisztikai szakma tagjait, a hajózás szerelmeseit és mindazokat, akik egy új perspektívából szeretnék megcsodálni a fővárost és átlépni a következő esztendőbe. 2016. 12. 08.

 • Betlehemesek Debrecenben

  Betlehemesek Debrecenben

  Hétvégén rendezik meg a hagyományos debreceni betlehemes találkozót, amelyen ezúttal 25 csoport mintegy 300 szereplője mutatja be produkcióját – hangzott el a szervezők keddi sajtótájékoztatóján. 2016. 12. 06.

 • London Community Gospel Choir

  London Community Gospel Choir

  Nagy-Britannia elsőszámú gospelkórusa december 28-án ismét Budapesten koncertezik. 2016. 12. 06.

 • Marilyn Manson újra Budapesten koncertezik

  Marilyn Manson újra Budapesten koncertezik

  A Budapest Park színpadán július 20-án mutatja be új albumát Marilyn Manson, az osztrák Parov Stelar pedig május 13-án lép fel. 2016. 12. 06.

 • Először lépett fel Magyarországon a Bécsi Spanyol Lovasiskola

  Először lépett fel Magyarországon a Bécsi Spanyol Lovasiskola

  A hétvégén először csodálhatta meg a magyar közönség a világhírű Bécsi Spanyol Lovasiskola előadásában a lovaglás magasiskolájának művészetét Budapesten, Monarchia Keringő címmel. 2016. 12. 05.

 • eCornell Nyílt Nap az MSZÉSZ elnökének részvételével december 8-án

  eCornell Nyílt Nap az MSZÉSZ elnökének részvételével december 8-án

  Tanuljon Ön is kedvezményes áron a nyolc legjobb amerikai egyetem között, illetve a nemzetközi szállodaipar legelismertebb oktatási intézményeként számon tartott Cornell online képzésén! 2016. 12. 05.

 • Sötét varázslatok az Aquincumi Múzeumban

  A római mágia tiltott területét, a rontó varázslatokat, valamint az ártó erők távoltartására szolgáló védőeszközöket, mágikus amuletteket, titkos praktikákat mutatja be az Aquincumi Múzeum új időszaki kiállítása. 2016. 12. 02.

 • Hei Joulupukki! Budapesten a finn Mikulás

  Hei Joulupukki! Budapesten a finn Mikulás

  Hei lapset! – üdvözölte a gyerekeket Joulupukki, amikor kilépett a Helsinkiből érkező Finnair Airbus A320-asából. A finn Mikulás december 6-ig marad hazánkban, addig vidéki városba és fővárosi helyszínekre is ellátogat. 2016. 12. 01.

 • Búvárkarácsony és Mikulás Kupa Martfűn

  Búvárkarácsony és Mikulás Kupa Martfűn

  A sokéves hagyományt folytatva idén is megrendezik a Búvárkarácsonyt, valamint a Vízilabda Utánpótlás Mikulás Kupát a Martfű Termál Spa-ban. 2016. 11. 30.

 • Vasarely Brüsszelben

  Vasarely Brüsszelben

  Kiállítás nyílt Victor Vasarely születésének 110. évfordulója alkalmából a brüsszeli Balassi Intézetben. 2016. 11. 30.

 • Szegedi programok az ünnepi időszakban

  Szegedi programok az ünnepi időszakban

  November 25-én kigyúltak Szeged ünnepi fényei és kezdetét vette a város hagyományos ünnepi kavalkádja. A karácsonyi vásárra látogatók a Tourinform-iroda szervezésében adventi sétákon vehetnek részt. 2016. 11. 30.

 • Egyedi marketing témák – egy rendezvény szakemberektől szakmabelieknek

  Egyedi marketing témák – egy rendezvény szakemberektől szakmabelieknek

  A gyorsan változó marketingszakmában meg kell tanulnunk felvenni a ritmust is a technikai fejlődéssel, és kezelni kell az újabbnál-újabb online felületeket. 2016. 11. 29.

 • Online marketing kommunikáció

  Online marketing kommunikáció

  A piacon jelenleg elérhető online marketing kommunikációs eszközök, megismerése, egy online marketing kampány tervezése és eredményességének mérésére. 2016. 11. 28.

 • eCornell Nyílt Nap a Budapesti Corvinus Egyetemen december 8-án

  eCornell Nyílt Nap a Budapesti Corvinus Egyetemen december 8-án

  Tanuljon Ön is kedvezményes áron a Cornell Egyetem online képzésén, amely a nyolc legjobb amerikai egyetem között számon tartott intézmény és a nemzetközi szállodaipar legelismertebb oktatási intézménye! 2016. 11. 28.

 • Munkáltatói brandépítés workshop olvasói kedvezménnyel

  2016. 11. 28.

 • Ingyenes múzeumlátogatás advent idején Székesfehérváron

  Ingyenes múzeumlátogatás advent idején Székesfehérváron

  Az adventi időszakban a Szent István Király Múzeum összes székesfehérvári kiállítóhelye ingyenesen látogatható. 2016. 11. 28.

 • Megnyílt a karácsonyi vásár a Szent István-bazilikánál

  Megnyílt a karácsonyi vásár a Szent István-bazilikánál

  Idén hatodik alkalommal tartanak karácsonyi vásárt a Szent István-bazilikánál, ahol advent első vasárnapján Snell György püspök, a Szent Jobb őre gyújtotta meg ünnepélyesen az első gyertyát. 2016. 11. 28.

 • Nagy sikerű ünnepi vásár az InterContinentalban

  Nagy sikerű ünnepi vásár az InterContinentalban

  A világ 48 országa képviseltette magát a diplomata feleségek és hazánkban élő külföldiek, nagykövetségek és turisztikai idegenforgalmi hivatalok hagyományos év végi jótékonysági vásárán. 2016. 11. 27.

 • Megújult a bécsi karácsonyi vásár

  Megújult a bécsi karácsonyi vásár

  Már a hivatalos megnyitó előtt megrohamozták az érdeklődők a Christkindlmarktot, a Bécsi Városháza előtti mesevilágot. Az osztrák főváros legnépszerűbb karácsonyi rendezvénye Bécsi Karácsonyi Álom néven újult meg. 2016. 11. 27.

 • Rendhagyó koncert Mozart halálának 225. évfordulójára

  Rendhagyó koncert Mozart halálának 225. évfordulójára

  2016. december 5-én, rendhagyó helyszínen, rendhagyó koncerttel emlékeznek meg Mozart halálának 225. évfordulójáról, a Belvárosi plébániatemplomban, ahol a zeneóriás híres, befejezetlen rekviemje csendül fel. 2016. 11. 24.

 • Az első aranykor a 120 éves Műcsarnokban

  Az első aranykor a 120 éves Műcsarnokban

  A Műcsarnok jubileumi kiállítással ünnepli épülete megnyitásának 120. évfordulóját. Közel 200 művel várják a közönséget, többek között a 3 M-ként aposztrofálható festő-fejedelmek: Hans Makart, Jan Matejko és Munkácsy Mihály egy-egy monumentális alkotásával. 2016. 11. 24.

 • Advent a magyar hagyományok jegyében

  Advent a magyar hagyományok jegyében

  Kiállítással, kézműves vásárral, manóműhellyel, kulináris meglepetésekkel készül többek közt az adventre a Várkert Bazár. A hangulatos kóruszenével kísért gyertyagyújtások mellett az Omega együttes, Miklósa Erika és a Magyar Virtuózok Kamarazenekar színesítik a vasárnapokat. 2016. 11. 23.

 • A Robotok Éjszakája Bécsben

  A Robotok Éjszakája Bécsben

  November 25-én bárki bekukkanthat a Bécsi Műszaki Egyetem (TU Wien) robotika laborjába, és megismerkedhet Romeóval, a humanoid robottal, megtudhatja, hogyan lát a Hobbit, vagy beprogramozhat egy Sünt. 2016. 11. 23.

 • Itt a STRAND aftermovie

  Itt a STRAND aftermovie

  Elkészült a STRAND Feszivál aftermovie-ja, mely kis nosztalgiázásra hív mindenkit a téli hidegben. A szervezők egy-két titkot is elárultak a következő fesztiválról. 2016. 11. 23.

 • Online marketing kommunikáció

  Online marketing kommunikáció

  A piacon jelenleg elérhető online marketing kommunikációs eszközök, megismerése, egy online marketing kampány tervezése és eredményességének mérésére. Az előadók: Kádár Tamás, Sziget kft. - Szigevári József, Szallas.hu - Somló András, Kontakt Műhely. 2016. 11. 22.

 • Pécs 130 programmal készül a karácsonyra

  Pécs 130 programmal készül a karácsonyra

  Mintegy 130 programot kínál az érdeklődőknek az Adventi Kézműves és Mesevásár, amelyet november 25. és december 24. között rendeznek Pécsett. 2016. 11. 22.

 • Idén is Diótörő-fesztivál

  Idén is Diótörő-fesztivál

  December 1-je és 30. között 62 programmal, közte A diótörő 26 előadásával, tíz Bohémélet-produkcióval, vásárral, kóruskoncertekkel és adománygyűjtéssel várják az érdeklődőket a Magyar Állami Operaházban és az épület előtti tereken a Diótörő-fesztiválon. 2016. 11. 22.

 • Anilogue – A sokszínű, mégis családias filmfesztivál

  Anilogue – A sokszínű, mégis családias filmfesztivál

  Szerdán kezdődik több budapesti helyszínen az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál. Liszka Tamás alapító igazgató a program sokszínűségére a legbüszkébb. "Tizennégy év alatt eljutottunk odáig, hogy a világ minden tájáról özönlenek az animációs filmek" – mondta. 2016. 11. 21.

 • Szentendre télen sem alszik

  Szentendre télen sem alszik

  Még alig csendesedett el a pezsgés a Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivállal, a várost kulturális fővárossá emelő Art Capital őszi múzeumi programsorozat után ismét ünnepi fényekbe öltözik a város. A karácsonyt megelőző várakozás heteiben ismét programok várnak mindenkit Szentendrén. 2016. 11. 21.

 • Mézfesztivál Zalaegerszegen

  Mézfesztivál Zalaegerszegen

  A mézlovagrendek felvonulásával, méhészbállal, hazai és határon túli mézkülönlegességek és méhészeti termékek bemutatójával kétnapos Kárpát-medencei mézfesztivál kezdődik november 26-án Zalaegerszegen, a sportcsarnokban. 2016. 11. 21.

 • Marokba szőtt mesék a Göcseji Múzeumban

  Marokba szőtt mesék a Göcseji Múzeumban

  A régmúlt idők hagyományait, mesekincsét felidéző néprajzi kiállítás nyílik november 23-án, szerdán Zalaegerszegen, a Göcseji Múzeumban. 2016. 11. 21.

 • Flow az eredményes munkanapokért – workshop hírlevél olvasói kedvezménnyel

  2016. 11. 21.

 • Karácsonyi ráhangolódás Óbudán

  Karácsonyi ráhangolódás Óbudán

  Óbudán már sokéves hagyománya van a közös adventnek, november 25. és december 23. között idén is benépesül a Fő tér, ahol ingyenes családi programok, korcsolyapálya, koncertek és a tél ízei várják a látogatókat. 2016. 11. 19.