Programok az MKVM-ben

 2014. július 24. 17:21

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum több érdekes programnak is helyet ad a közeljövőben.
RETRO kocsma

 

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, 2014. július 31., csütörtök, 18-22 óráig

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban évek óta gondolnak azokra, akik a nyári hőségben a városban maradtak, de tartalmas kikapcsolódásra vágynak. Idén „RETRO kocsma" elnevezésű zenés-táncos estekkel várják az érdeklődőket. A '60-as, '70-es, '80-as évek dalait immár biztos kézzel adja elő és az igazi retro hangulatról is gondoskodik a 25 éves múltra visszatekintő FAKÉZ zenekar. A remek slágerek mellett finom fröccsökkel várja táncos lábú vendégeit a múzeum egészen őszig, minden hónap utolsó csütörtök estéjén.

A belépés díjtalan. További információ: www.mkvm.hu

 

OH YEAH DAY – A KLASSZIKUS JAZZ VILÁGNAPJA 2014

INGYENES AJÁNDÉKKONCERT

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum,  2014. augusztus 3., vasárnap, 19 óra

Ünnepelje velünk együtt Louis Armstrong születésnapját!

19.00 Freemen Jazz Band

20.00 Bohém Ragtime Jazz Band

A kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band által indított Oh Yeah mozgalom célja, hogy a klasszikus jazz nemzetközi ünnepévé váljon Louis Armstrong születésnapja, augusztus 4-e. 2011 óta világszerte kilenc országban (Anglia, Ausztrália, Brazília, Hollandia, Németország, Spanyolország, Szlovákia, USA és Magyarország) voltak Oh Yeah Day-koncertek, Texasban Oh Yeah Day Fesztivált is rendeztek.

MI AZ AZ „OH YEAH"?

Az Oh Yeah az élet igenlését jelenti: az az érzés, amikor kiszakad belőlünk egy „Oh Yeah" ...elismerésünk jeleként, egy jó koncerten, egy jó ital vagy egy csodálatos nő láttán. Az Oh Yeah életérzés a szabadság zenéjén, a jazzen keresztül törhetett fel először szabadon és terjedt el világszerte. Élje át mindenki ezt az érzést a Louis Armstrong születésének évfordulójához, augusztus 4-éhez legközelebb eső hétvégén! Oh yeah!


A zenéket a helyszínen megfesti Külüs László Barcsay-díjas festőművész.


www.ohyeahday.com www.bohem.hu