Szállodai mestercukrászok az Édes Napokon

Forrás: MTI

 2014. szeptember 18. 22:41

Ebben az évben nem egy vendégország, hanem két, nemzetközi díjjal kitüntetett magyar csokoládékészítő mutatkozik be a pénteken kezdődő Édes Napokon a budai Várban.

A csokoládék és édességek háromnapos ünnepén a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládék, cukorkák, sütemények és fagylaltok várják a közönséget, a világhírű márkák mellett bemutatkozik számos magyar műhely is. A fesztivál vendége lesz Szántó Tibor és Mészáros Gábor nemzetközi díjjal is kitüntetett csokoládékészítő. A gasztroszínpadon munkájukról, külföldi tapasztalataikról, sikereikről is mesélnek a közönségnek.

A programon nemcsak kézműves és exkluzív csokoládékat kóstolhat majd a közönség, hanem kiemelkedő minőségű süteményeket és egyéb kézműves édességeket is. Ebben az évben a sütemények kiemelt figyelmet kapnak a rendezvényen. Ehhez kapcsolódik a szombat este különleges programja is, a So Delicious Fashion Show a Savoyai teraszon, ahol neves magyar divattervezők kreációi és a Sofitel Hotel mestercukrászainak ezekhez megálmodott tortái mutatkoznak be egy egyedi és látványos divatbemutató keretében.