Turizmus Világnapja a Kristály Toronyban

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 24. 13:58

A megújuló Hotel Caramell és a hozzá tartozó Kristály Torony is csatlakozott a Turisztikai Világnaphoz, amelynek idén az akadálymentes turizmus áll a fókuszában.

A „tourism for all" szlogen jegyében a bükfürdői Kristály Torony a Világnap alkalmából ingyenes akciót hirdet: a kalandpálya izgalmas világát szeptember 27-én minden egyéni látogató térítésmentesen próbálhatja ki.

 

A világnap idei tematikájának megfelelően fogyatékkal élő gyermekeket látott vendégül a Hotel Caramellhez tartozó Kristály Torony. A kalandpályát az Ikervári és Rumi Gyermekotthon lakói próbálhatták ki, méghozzá a „Kézfogás a gyermekekért" Szociális Egyesület jóvoltából. A kötélpálya mellett óriáshintázni, ping-pongozni, biciklizni, rollerezni, beszélgetni, rajzolni is volt lehetőség.

Az idén ősszel újjászülető Caramell Premium Resort****superior a testi és lelki egészségmegőrzésre számtalan egyéb módszert, alkalmat, kezelést is kínál.

2016. szeptember 27-én, 10.00 és 18.00 óra között vár mindenkit a Hotel Caramell és a Kristály Torony csapata egy adrenalindús kalandra a háromemeletes kalandpályán.